DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - MNU

vs

Valencia CF vs Manchester United

12 Des / 21:00 Jornada 6

Actualidad del Valencia C.F.
13 Octubre de 2017

"Anem a Sevilla amb l'ambició de guanyar"

Marcelino García ha atès als representants dels mitjans de comunicació, abans del partit d'este diumenge davant del Betis (20:45 h).

 

Com valora el partit?
Estem preparant el partit com qualsevol altre, sense distinció. L'objectiu és guanyar, contrarestar al rival, intentar evitar que posen en pràctica els seus punts forts i aprofitar les seues possibles debilitats com tots els equips tenim.

El Betis no va a poder comptar amb Javi García, se li obri una porta per ací al València CF?
Tots els equips tenim baixes i no considere que en un equip, com el Betis o el València CF, un futbolista siga fonamental per a decantar un resultat a favor o en contra.

Quines diferències percep entre el futbol de Quique Setién i el de Marcelino?
En el futbol no hi ha una fórmula màgica que et permeta guanyar tots els partits, cada entrenador té una proposta, en la de Quique i la meua hi ha molts punts comuns i uns altres que ens diferencien, com és lògic. No estic d'acord que siga una proposta totalment oposada, el Betis usa més possessió que nosaltres, però en la finalització fa atacs ràpids com fem tots. Intentem optimitzar el rendiment de les plantilles que tenim i convèncer als jugadors que hem de jugar d'una forma per a aconseguir bons resultats.

Espera un partit semblat a Anoeta?
Vull guanyar i és possible que hi haja similituds amb aqueix partit.

Podem dir que el València CF és l'equip revelació?
No m'agraden els qualificatius, es van canviant setmana a setmana en funció dels resultats, fins ara hem sigut un equip solvent, competitiu, ambiciós i estable, i volem seguir sent-ho. El fet fins ara per res ens va a decantar per a aconseguir la victòria, hem de posar arguments en el camp per a intentar guanyar. Què serem? No ho sé, la definició correspon a uns altres, i a nosaltres intentar millorar, ser competitius i afrontar el partit com si fóra una final.

Per estil de joc li ve ben enfrontar-se al Betis?
No crec que vinga millor o pitjor un equip pel seu estil, un equip guanya a l'un altre perquè juga millor que l'altre en el partit, no hi ha una fórmula màgica per a guanyar. Juguem davant un equip amb similituds en alguns conceptes, en altres diferents i que intentarà guanyar. El Betis juga en el seu camp, amb una afició bolcada, ha aconseguit fins ara tot victòries, però nosaltres anem a anar amb l'ambició de guanyar, és la nostra única mentalitat com hem afrontat la resta de partits.

PARTNERS