DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
19 Octubre de 2017

"Va a ser un partit molt bonic i la idea és seguir esta ratxa positiva"

Ezequiel Garay ha realitzat una entrevista en els micròfons de VCF Radio en la qual ha valorat el gran moment de l'equip, ara l'objectiu d'ell i els seus companys és guanyar al Sevilla FC dissabte que ve en el Camp de Mestalla a les 18:30 h per a seguir en la zona alta de la classificació.

Quin moment tan bo està vivint el Valencia CF?

La veritat és que crec que estem gaudint, l'any passat patim tots, sobretot nosaltres que ho vivim des de dins i ens toca eixir a jugar cada cap de setmana. Estem gaudint al màxim perquè crec que estem fent les coses molt bé i en una posició que crec que és on ha d'estar el Valencia CF.

L'afició també gaudeix, vosaltres dins i fora del camp. Hi ha unió, bon rotllo… són aspectes que demostren la unió que hi ha en el vestuari.

Açò és el fonamental, que siguem un equip tant quan estem entrenant com quan estem fora del terreny de joc, crec que açò es veu reflectit dia a dia en cada entrenament i l'alegria que té cadascun. Ens portem molt bé tots i açò ajuda a treballar dia a dia, que després es veu reflectit en els partits.

Açò també summa i és clau.

És molt important, el treball que estem fent és molt bo i crec que mereixem estar ací a dalt per les coses que estem fent i per com ho estem portant.

L'equip està segon en LaLiga, està invicte, esperaven este inici tan espectacular?

Per descomptat que no, veníem amb uns antecedents que no havien sigut molt bons i és normal que es comence amb dubtes sense saber què anava a passar. Sabíem que teníem un grup molt bo, vam fer una pretemporada espectacular i s'estan fent les coses bé, ens ho mereixem pel treball que estem fent.

Després de passar per estos anys tan durs del Valencia CF, també es nota en l'ambient i hi ha molta comunió en el vestuari.

Crec que això és molt important, els resultats també ajuden a eixe ambient tan relaxat i distés, però també és molt merescut per part de nosaltres pel gran treball que estem realitzant

Simone Zaza ens va dir que l'equip pot seguir a este nivell tota la temporada, què pensa?

Crec que tenim un grup molt important i competitiu, qualsevol que entre en el camp ho pot fer igual o millor que qualsevol que està entrant regularment, i crec que és una competència molt bonica. Podem mantindre eixa continuïtat perquè tenim capacitat i hi ha jugadors per a fer-ho.

Açò que diu reflectix el compromís i jugue qui jugue l'equip rendix igual.

Crec que la competència és molt bona en un equip, saber que has d'estar a límit tant en els entrenaments com quan et toque jugar. Eixa competència és bonica, fa que cada un de nosaltres estiguem el més concentrat possible i no es note el que entre amb el que ix.

En la defensa hi ha molta competència, però vosté és el central que més minuts ha jugat i es nota eixa millora junt amb els seus companys.

Sí, també és part de culpa pel míster, treballa molt eixa part defensiva i això es veu reflectit en el camp, som un equip molt competitiu, molt difícil de guanyar i també és un equip amb jugadors que saben jugar. I de la competència, és molt bonic i bonic per a tots.

El míster ha tret la millor versió de Rodrigo, de Zaza i estem veient també un Garay a un gran nivell.

Són situacions diferents de les de l'any passat, quan les coses van malament tot es veu malament, res és positiu i quan les coses van bé ens ajuda en confiança, en moral, com a equip, tot en general. Això és molt important i per això hem d'aprofitar esta ratxa positiva i seguir en este camí.

En el personal ha d'estar content, és titular indiscutible.

És veritat que estic jugant els últims partits més regularment i agraïsc la confiança de l'entrenador, he d'intentar tornar-se-la aportant molt a l'equip i ajudar a sumar els tres punts.

Els equips de Marcelino sempre es caracteritzen per ser defensius, però són el segon equip més golejador, amb 21 gols.

Perquè de la mitat del camp cap avant tenim jugadors molt bons, que fan la diferència, sobretot quan estem molt junts i eixes contres que enllacem quan robem són molt forts, tenim jugadors molt ràpids.

Què va passar contra el Real Betis en eixos minuts en què van rebre tres gols en poc de temps?

Això ens va sorprendre a tots, inclús a nosaltres que estàvem en el camp, pensàvem que ens havien empatat en el seu primer gol en una acció en què desgraciadament Dani va pensar que Gabriel aniria a rebre el baló. En eixos tres minuts no sabia on estàvem, hem d'aprendre d'això, després vam tindre la sort i que tenim jugadors importants, que et poden decidir un partit i vam poder fer dos gols més que ens van donar la tranquil·litat.

El pròxim rival és el Sevilla FC, on l'estadi estarà quasi ple, amb un gran ambient i en el que es va a mantindre el segon lloc en LaLiga.

Eixa és la idea, seguir ací dalt, seguir esta ratxa positiva que és continuar guanyant. Serà un partit molt bonic i complicat, però hem de seguir esta ratxa positiva i intentar traure els tres punts.

Si es guanya al Sevilla FC seria donar un colp damunt de la taula.

És un rival directe i intentar guanyar per a intentar allunyar-nos del nostre rival directe i dels que vénen per darrere.

És un equip que arriba després de patir un colp fort en la Champions, al perdre a Moscou.

Cada partit és diferent, vam veure que també el partit ant l'Athletic Club, ells venien en una ratxa molt negativa i quan van vindre a Mestalla no es va notar res, va ser un partit molt complicat, en el que patim i com vaig dir abans, cada partit és diferent i hem de traure els tres punts per a seguir dalt.

Ja coneixia Marcelino de la seua etapa en el Racing, en què ha canviat?

La seua idea sempre l'ha tingut clara, que el seu equip siga competitiu i a l'hora d'atacar facen molt dany, això es veu reflectit en cada cap de setmana i sobretot en els entrenaments. Com entrenes és com jugues, estem fent bé les coses i volem seguir esta ratxa.

PARTNERS