DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
19 Octubre de 2017

Mestalla rugirà amb un especial ambient de gala

El partidazo del dissabte davant del Sevilla FC apunta a l'atmosfera espectacular que necessita l'equip. Inundem Mestalla de quasi 50.000 bufandes?

Hi ha ganes de tornar a Mestalla, de disfrutar novament amb el Valencia CF en este inici de LaLiga brillant per a l'equip, que li ha portat al segon lloc. Este dissabte, a les 18:30 h, el Camp de Mestalla ha de viure una d'eixes grans vesprades en què l'equip i l'afició junts torne a rugir i disfrutar. Quasi 50.000 bufandes com colorista complement per a una vetlada màgica en què lluitar junts per reafirmar el segon lloc. Tots junts, per què no?

La plantilla i el cos tècnic estan vivint els partits de Mestalla d'una forma especial, disfruten moltíssim quan l'autobús aguaita per l'Avinguda de Suècia i veuen a una riuada de gent animant-los, este dissabte enfront del Sevilla FC volen repetir. Dins de l'autocar es viu un subidón d'adrenalina, els futbolistes, ja de per si motivats, senten una força d'energia extra que brolla des del seu interior abans de vestir-se de curt i donar-ho tot sobre la gespa. Marcelino ha aconseguit enganxar a tot el grup, l'afició valencianista ha tornat a vibrar i vol continuar bategant amb força, perquè tots junts "Som Familia".

“Estoy pensando en cómo estará Mestalla el sábado. No lo he visto lleno muchas veces…”, murmurava Zaza fa uns dies, desitjós de veure com els seus companys l'estadi a sobreeixir, amb colorit en la grada i sentint la calor de la gent sobre la gespa. En este inici de temporada ha augmentat l'assistència en més de huit mil persones en els primers quatre partits jugats com a local, i este dissabte, després de veure com l'equip ha guanyat els seus últims quatre partits, l'afició espera viure un ambient immillorable. I així serà. El Sevilla FC és l'equip a què més vegades ha derrotat el Valencia CF, amb 81 triomfs en els 171 duels i al rival que més gols la marca. Amb el Camp de Mestalla a sobreeixir, replet de camisetes valencianistes en la grada, la gent alçant al cel les seues bufandes blanquinegras i tots junts a un grito... Junts som més forts! T'esperem a Mestalla!

PARTNERS