DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
19 Octubre de 2017

"La meua obsessió és enfortir la relació entre el Club i l'aficionat"

Anil Murthy ha concedit una entrevista a BeIN SPORTS, en la que repassa l'actualitat valencianista, quins són els objectius esportius, què pensa el propietari Peter Lim del projecte... i en la que destaca la importància d'enfortir els vincles entre els aficionats i el Club, per a la qual cosa s'ha creat el "Área afición".

Acaba de complir 100 dies com a president del Club.

Com a president, la meua obsessió, a banda del projecte esportiu que està llançat, és com revisar i enfortir la relació entre el Club i l'aficionat.

Ha canviat el seu paper de diplomàtic a dirigir un club de futbol.

El canvi del món de la diplomàcia al món del futbol no és tan radical al final. Quina és la diplomàcia? Defendre els interessos d'un país, i jo estic ací per a defendre els interessos del club.

On ha estat la clau del canvi?

Per què estem hui així? Hi ha un element de sort també, però no és sort, és un treball que estava planificat des de maig, un poc abans amb el fitxatge de Mateu Alemany. Contractar una persona de la seua experiència, la seua personalitat, el seu caràcter, va ser la millor decisió d'este club des de fa molt de temps.

Quina ha sigut la recepta?

Cal reconéixer els problemes i després revisar, valorar la situació i el més important és reaccionar amb un colp i ràpid, un canvi radical però necessari. Ho vam fer amb tranquil·litat i planificació. Estic molt content amb el resultat.

Què pensa Peter Lim del club?

Hui està satisfet, però bo, és algú molt exigent també, com tots nosaltres. L'exigència total comença des de Singapur fins a Paterna. Hui amb Marcelino hi ha una sintonia entre ell, nosaltres i també amb Singapur.

El Nou estadi de Mestalla.

El nou camp al final és una obligació, una herència. El nou camp cal traslladar l'ambient, l'ànima de Mestalla allí. No és fàcil, és un treball dur.

Quin és l'objectiu esportiu del projecte?

Aspirem al que vaig dir en el meu discurs, a estar sempre dalt.

Victòria contra el Betis.

Vivim un espectacle, en el futbol no pots viure nou gols en 90 minuts. No podem relaxar-nos amb 0-4, però el que és important és que este equip té hui un caràcter molt fort, positiu, i acabem el treball de guanyar. Marcelino ho va dir molt bé, cal aprendre d'açò. Per a mi una altra vegada és el reflex del caràcter d'este club hui, cal aprendre i treballar.

Marcelino té algun secret?

El meu viatge amb Marcelino per a presentar-li a Peter després de fitxar-li, vaig descansar en l'avió i Marcelino va estar 14 hores veient futbol. Al final este projecte esportiu que tenim hui, el líder és Marcelino. No vaig mai al vestuari, fora quan estic amb el míster veig la relació entre Marcelino i els jugadors, hi ha un respecte total, del jugador al míster i del míster al jugador.

Treball dur per a confeccionar la plantilla d'esta temporada.

Al final confeccionem una plantilla amb humans que poden treballar junts, esta és un avantatge que té Marcelino. Quan hi ha un vestuari sa que treballa molt pròxim i després amb l'entrenador, un jugador canvia totalment. Rodrigo tenia talent des del principi, però hui pot traure-ho.

Quin és el futur de Gonçalo Guedes, cedit fins al 30 de juny?

És un gran jugador, esta temporada estarà amb nosaltres. ¿Después? Cal anar al mercat una altra vegada.

L'afició acudix més al camp que la temporada passada.

Hui els aficionats tornen a omplir l'estadi, crec que el dissabte contra el Sevilla tindrem un estadi ple, quan Mestalla està ple, l'adversari que ve sentirà el valencianisme dins, i és difícil poder eixir.

Van segons en la classificació, després de l'inici de LaLiga en el que estan invictes.

Estem ací hui, però falten 30 partits, però el que esperem és acabar el més amunt possible.

PARTNERS