DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
20 Octubre de 2017

"Trobar una afició que ens anima sempre a Mestalla ens ajuda a guanyar"

El tècnic del València CF, Marcelino García, ha atès als representants dels mitjans de comunicació, abans del partit enfront del Sevilla FC, equip que també està en la zona alta de la classificació de LaLiga.


Per la seua experiència, és bo o dolent que el Sevilla FC arribe després de perdre 5-1?
No sabria dir-te, crec que cada partit és diferent, a més és una competició diferent i nosaltres esperem un bon equip, com és el Sevilla FC. No ha tingut un bon dia, potser el resultat podria haver sigut molt diferent, perquè no és normal que el rival et llance vuit vegades i marque cinc gols. El Sevilla FC va tindre ocasions clares i no tinc este partit com una referència per a definir-li com a equip davant nosaltres.

Aquest és un partit en el qual hi ha en joc més que tres punts?
La nostra mentalitat és guanyar al Sevilla FC perquè és el pròxim rival, un gran equip, que en les últimes temporades sempre ha ocupat els llocs d'a dalt i ha guanyat tres vegades seguides l'Europa League. La nostra idea és guanyar, anem a tindre a la nostra afició que ens anima sempre a Mestalla, que ens va a ajudar i volem brindar-li la victòria.
Com imagina Mestalla, per la il·lusió que desperta l'equip i la rivalitat amb el Sevilla FC?
Imagine un camp ple o quasi ple, aquests futbolistes s'ho mereixen pel seu treball, a més es palpa que l'afició està molt il·lusionada amb el seu equip i entre tots esperem brindar un bon espectacle i a final de partit, com va ocórrer davant l'Athletic Club, esperem guanyar encara que patint una mica menys.

Els 21 gols els han marcat nou jugadors, parla bé de l'equip.
Intentem jugar com a equip, arribar amb els màxims jugadors possibles a l'àrea rival i els davanters és lògic que siguen els que més gols materialitzen, però són importants els gols marcats per la segona línia. Tenim un bon número de gols a favor, i els gols en contra és una cosa millorable, però tenim uns números millors que el que esperàvem a hores d'ara de la competició.

Quin partit espera?
Pot ser un partit similar al de l'Atlètic de Madrid a Mestalla, en ser un rival de molta entitat, espere un partit competitiu i estar a un nivell ofensiu superior al que vam tindre eixe dia i igualar el treball  defensiu.

Què ha de fer el València CF per a millorar en defensa?
Estic francament satisfet de com defensa l'equip, excepte el segon temps contra l'Athetic Club. Perquè una cosa és veure fredament el número de gols encaixats, i nosaltres hem de fer un anàlisi més exhaustiu i veiem el nombre de situacions de gol que et genera el rival. El Betis ens va ficar tres gols i ens va fer quatre o cinc ocasions de gol, la qual cosa significa tenir un percentatge d'encert molt alt. El dia de la Reial Societat crec que va succeir el mateix, la Real ens va fer dos gols, però va tenir molt poques ocasions de gol. L'equip defensa bé excepte els segons 45 minuts davant l'Athletic. Hem de seguir eixa línia, si seguim així baixarem els gols encaixats.


Parla que espera un partit competit i amb un ambient espectacular a Mestalla, l'afició li dóna un plus a l'equip?
Sempre, l'afició és determinant. Mestalla per a bé, per a l'equip de casa és una ajuda inqüestionable i més per al nostre equip, en ser jove. Trobar una afició que ens anima sempre, en els bons i mals moments com el dia de l'Athletic, ens ajuda a guanyar. El seu suport és molt important, tant de bo en el camp siguem capaços amb el nostre joc i ímpetu de generar-los satisfacció i tant de bo ells siguen conscients que juguem davant un gran equip i perquè durant el partit passarem per moments de dificultat.


Assegura que li sorprèn el nivell oferit per l'equip en aquest inici de LaLiga, què és el que més li crida l'atenció?
Estic satisfet de tot, em referisc a sorprés perquè és difícil quan arriba un cos tècnic nou i hi ha moltíssims canvis en l'equip, que tinga una resposta competitiva i futbolística tan bona. Alhora els jugadors tenen ambició i mentalitat, i un compromís i il·lusió que són valors que hem de mantenir i potenciar al llarg de la competició. Hem de potenciar-los perquè com a equip, el nivell competitiu de l'equip és molt alt.

PARTNERS