DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
21 Octubre de 2017

Mestalla vibra amb el millor inici del València CF en la seua historia

Es va registrar la millor entrada de la temporada, amb 44.307 espectadors

 

Que bote Mestalla! Que bote Mestalla! Mestalla va embogir veient jugar al València CF que va aconseguir la seua cinquena victòria consecutiva, amb la qual signa el millor inici de la seua història després d'haver disputat les primeres nou jornades de LaLiga. L'equip que dirigeix Marcelino suma 21 punts, conseguits amb sis victòries i tres empats, amb 25 gols a favor i 10 en contra. Des de 1948 no marcava l'equip valencianista aquesta xifra de gols en els primers nou partits del campionat. I açò l'afició ho transmet amb il·lusió, fins al punt de posar als jugadors els pèls de punta.

És igual si el sol calfa, si calia menjar amb rapidesa per a estar ràpid en els limítrofs del Camp de Mestalla per a rebre a l'equip… l'afició està bolcada amb l'equip. Càntics, bufandes al vent, pluja de papers, l'Avinguda Suècia es va abarrotar per a rebre al València Cf. Des de dins de l'autobús, els futbolistes sentien la força dels centenars de valencianistes que es deixaven la veu, algun fins i tot va voler immortalitzar el moment gravant-ho amb el seu telèfon mòbil. És una experiència única que cal viure per a conèixer realment el que se sent. Junts som més forts!
Aquest dissabte en el Camp de Mestalla no solament hi havia onze jugadors sobre la gespa, l'afició va tornar a respondre, demostrant que aquesta temporada l'esforç de l'equip s'està veient correspost amb el suport incondicional de l'afició. Faltaven 12 minuts per a començar el duel i ja van començar els càntics a Mestalla, hi havia moltes ganes de disfrutar de nou veient al València CF després de les quatre victòries seguides amb les quals es presentava en el duel. “Valeeeencia, Valeeeencia, Valeeeencia…” cridaven des de la graderia quan van eixir a la gespa els equips titulars. L'adrenalina anava creixent, però tot l'estadi va explotar quan Simone Zaza va rebre de mans d'Amedeo Carboni el trofeu com a millor futbolista del mes de setembre de LaLiga, corejant el seu nom.

Començava a vibrar l'afició, però el millor encara estava per arribar. No arribava el gol però es gaudia moltíssim, per aquest motiu els jugadors sempre notaven l'alè des de la graderia, però quan Gonçalo Guedes va marcar l'1-0, l'estadi de Mestalla es va enfonsar. Mare meua quina gol! Espectacular! I la graderia va embogir amb el gol del portuguès. Alguns es portaven les mans al capdavant, uns altres cridaven, però la felicitat era plena tant en els jugadors com en l'afició. Mestalla no ho va poder evitar i va començar a corejar el nom de Guedes, tots a l'unísono. Simplement, espectacular. Com va ocórrer quan l'àrbitre va assenyalar el descans: “Valeeeeencia, Valeeeeeencia, Valeeeeencia!”. Il·lusió, felicitat, estar a Mestalla és una experiència única i irrepetible.

Després va arribar una altra explosió d'alegria quan Zaza va marcar el 2-0 i l'afició va tornar a embogir des de la graderia, corejant el nom de l'italià, que ja porta cinc jornades seguides marcant. Però la festa va continuar amb els gols de Santi Mina i el segon de Guedes. Una bogeria que l'afició va tancar cantant “Què bote Mestalla, que bote Mestalla!”. Sens dubte, una nit de festa.


La millor entrada de la temporada a Mestalla
L'afició està disfrutant moltíssim amb el València CF i ho va demostrar amb la millor entrada de la temporada 2017.18, registrant una assistència de 44.307 espectadors, superant així l'ambientazo que es va viure davant l'Atleti.

PARTNERS