DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
21 Octubre de 2017

"El Valencia CF atrau a la seua afició, li agrada el joc i s'identifica amb els seus valors"

Marcelino va comparèixer en la sala de premsa content, il·lusionat per la victòria però amb els peus en el sòl, conscient que solament s'han cobert nou etapes.

El València CF és segon, on veu el sostre del seu equip?
El sostre és seguir per aquest camí, pas a pas, partit a partit, seguir amb aquesta mentalitat, amb l'esforç, amb el companyerisme, moltíssima humilitat, i a partir d'ací, jugar cada partit com una final i afrontar-ho com hem fet davant el Sevilla FC.

Pot arribar l'equip a desconnectar-se en algun moment?
És impossible mantindre durant 90 minuts la mateixa intensitat, la mateixa concentració, el mateix encert, el mateix criteri, l'equip és sempre sòlid. El partit del Betis, com vos vaig comentar, vam reconèixer que vam poder fer-ho millor en eixe tram, però és que en cinc minuts és difícil que et fiquen tres gols amb tres opcions de tir. Va passar, ens va servir d'experiència, perquè en eixe tram ho vam passar tots molt mal, i sis diez després davant un Sevilla FC hem aconseguit mantindre la porteria a zero.

Després de la 9ª jornada, el València CF ha signat el millor inici de la seua història.
Gràcies a aquests futbolistes per haver-ho aconseguit, tenim la gran sort, com a entrenador, de veure treballar diàriament al grup i anem entre tots a seguir estant junts, units i saber que la competició acaba de començar i queden 29 partits per davant.

Quin missatge li dóna al vestuari?

L'afició pot estar eufòrica perquè el València CF li agrada i li atrau, crec que s'identifica amb els seus valors, i és lògic que hi haja eufòria. Nosaltres els donem les gràcies per aquest suport, per la sensació de que el camp estava ple, l'ambient ha sigut extraordinari, el comiat em va posar els pèls de punta igual que la rebuda, però açò és molt llarg i difícil. Tots van a voler guanyar-nos la primera vegada. El partit davant el Deportivo Alavés serà complicat, i en el vestuari hem d'estar il·lusionats i ser ambiciosos, però no caure en l'eufòria perquè no ens permetria jugar com ho estem fent.

Passen els partits i Carlos Soler s'adapta a extrem, ho van veure? Perquè va creixent cada dia.

Apostem per este futbolista en eixe lloc del camp, perquè en aquest sistema es necessita un jugador així. Vam ser prudents i pacients al principi per a veure la seua adaptació, ell es deixa portar i aconsellar, té una mentalitat positiva, ambició, ganes, valencianista des de l'endemà de nàixer, són valors que ajuden molt a l'equip. Les seues possibilitats? El normal és que vages augmentant conceptes i possibilitats al teu joc. Estem tremendament satisfets del rendiment, ens dóna circulació, equilibri, desborde, combinació… tant de bo seguisca per aquest camí d'humilitat i voler millorar contínuament.

Ha sigut el partit perfecte?

El partit perfecte no crec que existisca, estem en capacitat de millorar, però és difícil veure un primer temps com el d'avui. I tenint en compte que no ens enfrontàvem a un rival menor, està jugant Champions i és un clar candidat a ocupar els primers llocs de la taula. Hem interpretat el joc molt bé, hem estat centrats, ràpids, intensos, juguem amb criteri des d'arrere, generem contraatac, no ens van fer ocasions clares. És difícil millorar, i després del segon gol, que ens va ajudar molt, és normal que després no se sostinga tot el temps aqueixa intensitat. Anem a necessitar a la graderia, ens ha recolzat, i després, entre la recuperació física i mental, aconseguim el tercer i quart gol que rubrica una victòria merescuda, ha sigut una gran victòria.

El València CF ha atropellat a un rival directe, quina sensació se li queda?
Pot passar que un partit li isca molt bé a un dels dos equips, no crec que existisca la diferència que vam veure avui, açò és una marató, són 38 passos de pujar una escala i fins ara hem pujat solament nou. Gaudir el moment, seguir treballant amb aquesta humilitat i dins de 3 dies tenim el partit de Copa, volem començar bé i arribar el més lluny possible, després arriba un rival difícil en LaLiga perquè està necessitat. I seguir dia a dia amb la idea de millorar, crec que no hi ha un altre pensament ni una altra idea de treballar.

PARTNERS