DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
24 Octubre de 2017

'El futbol del Valencia CF i de LaLiga li ve molt bé a Guedes'

Miguel Brito va atendre des de Lisboa als micròfons de VCF Ràdio

Miguel Brito va deixar el Valencia CF després de finalitzar la temporada 2011.12, després de set temporades, però porta a l'equip en el seu cor. Des de Lisboa va atendre als micròfons de VCF Ràdio: "Tinc un enorme afecte pel club i pels valencianistes, seguisc al Valencia CF perquè és un club al qual vull i els desitge el millor. Estem al principi, però ho estan fent molt bé.

El que fóra lateral portugués va parlar del seu compatriota Guedes, que està enlluernant "Es un jove que la temporada passada va començar molt bé i el va fitxar el PSG perquè té molta qualitat, és molt ràpid i crec que el futbol del Valencia CF i el de LaLiga li beneficia perquè és molt directe. M'alegre perquè ajude al meu equip a arribar el més lluny possible. Va ser cridat per a l'Absoluta, crec que és un jugador que té molt per demostrar i que aporte més al València CF, perquè aconseguisquen l'objectiu d'entrar en Champions o un poc més, per què no? Esperem que seguisquen per este rumb i ens deixen contents".

Personalment ha coincidit amb el "7" valencianista un parell de vegades i reconeix que procedix "d'una família humil, els seus amics m'han dit que és un excel·lent xaval, molt tranquil, amb una humilitat extrema i això és bo. Quan jugues al futbol no hi ha gens millor que la humilitat, espere que Guedes faça una temporada espectacular, millor del que ja està fent i que a final de temporada estiguem contents tots amb l'equip i amb ell".

Escolta tota l'entrevista ací.


PARTNERS