DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
24 Octubre de 2017

“Marcelino té les idees molt clares, l'afició a Saragossa li volia molt”

Jorge López és un dels integrants de la secretaria tècnica del València CF, però per a ell, el dolc d'esta nit en Copa del Rei entre els dos equips serà especial. Va viure moments màgics amb el València CF, en l'etapa del doblet, i grans alegries amb el Real Saragossa, entre elles l'ascens a Primera amb Marcelino com a entrenador. En la prèvia del partit hem conversat amb ell:

Quins records té de la seua etapa en el Zaragoza?

Bons records, vaig estar tres temporades allí, en el primer aconseguim l'ascens a Primera amb Marcelino com a entrenador, va ser un any prou bo i la veritat és que l'any següent va ser més complicat. Patirem per a mantindre la categoria, hi havia alguns problemes extraesportius però el record que tinc de la ciutat, de la gent i del club és molt bo.

En la seua etapa amb el Real Zaragoza el va entrenar Marcelino, ha canviat?

L'essència és la mateixa, ha acumulat diverses experiències tant amb el Zaragoza, Sevilla i el Villarreal CF que li han fet créixer com a entrenador. Ara està en un moment perfecte com a tècnic, però en els aspectes principals continua sent el mateix, té una idea molt clara, una forma de transmetre i convéncer el jugador molt bona i crec que eixa és una de les claus. S'ha ajuntat en el Valencia CF amb una gran plantilla.

L'afició volia molt el tècnic.

Així és, la gent li volia molt, però l'any següent d'aconseguir l'ascens, en Primera hi havia problemes extraesportius amb el propietari, es van donar circumstàncies estranyes i va eixir d'una forma estranya, però la gent li vol i li té estima. Al final, el temps posa a cada un en el seu lloc i ell seguix en el més alt.

Com veu l'eliminatòria?

Són dos clubs amb molta història, el Zaragoza està intentant recuperar el lloc que mereix, per a mi ha d'estar en Primera Divisió per tot, i és una eliminatòria bonica per a veure. En teoria el València CF és superior i hauria de passar.

Què partits recordes de la teua etapa al Zaragoza?

Allí recorde molt un partit, en el que aconseguirem l'ascens a Primera després de guanyar al Córdoba (3-1) , es va viure un gran ambient, La Romareda estava plena, era mitjan de juny i feia moltíssima calor. Tinc bons records d'aquella etapa. I també recorde el Saragossa 0 - València CF 1, que vaig jugar amb el València CF la temporada en què guanyarem LaLiga. Va marcar Angulo després d'una falta que vaig traure jo, va significar molt eixe partit, que després es va fer famós quan Jaume Ortí es va posar la peluca taronja.

El jugador afronta el torneig de Copa de forma diferent?

La Copa sempre servix perquè juguen els jugadors menys habituals, hi ha moltes ganes de jugar i demostrar que pots tindre més minuts. En teoria eres superior i has de demostrar-ho.

Com veu al Zaragoza?

Té una exigència molt gran per part de la gent i el club, té jugadors bons, la plantilla és pràcticament nova i això requerix d'un temps, no els veig a hores d'ara com a favorits a l'ascens. La Segona és una categoria molt complicada.

Veu de forma especial els partits quan s'enfronten dos equips en què ha jugat?

Sí, estàs preocupat pels equips en què has jugat, inclús el Racing ara en Segona B, els tens afecte i els desitges el millor.

PARTNERS