DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SDH

vs

Valencia CF vs Huesca

23 Des / 12:00 Jornada 17

Actualidad del Valencia C.F.
24 Octubre de 2017

Amb la participació d'Orellana, només falta Rober Ibáñez per jugar

Una paraula que Marcelino ha gravat a foc en el vestuari és la paraula “EQUIP”, per a ell tots són importants i no és una declaració que realitze de cara a la galeria, ho demostra amb fets. Amb la participació de Fabián Orellana, només falta per jugar Rober Ibáñez, que està en l'última fase de recuperació de la ruptura del lligament creuat anterior i del lligament col·lateral intern del seu genoll dret.

Ja havia advertit el tècnic asturià que faria canvis en l'equip titular i va apostar per nou cares noves respecte a la formació inicial que es va enfrontar al Sevilla FC, repetint únicament el central Gabriel Paulista i el capità Dani Parejo, que es perdrà el pròxim partit de LaLiga davant el Deportivo Alavés per sanció.

La Copa del Rei és una oportunitat perquè els jugadors que menys han participat a estes altures del campionat, també competisquen perquè en el vestuari són considerats igual d'importants. En la formació titular estaven els nou futbolistes de la plantilla que menys minuts acumulen en LaLiga, als que s’afegiren Paulista i Parejo, que amb 793 minuts és el futbolista del València CF que més ha jugat fins ara.

PARTNERS