DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - RVM

vs

Valencia CF vs Rayo Vallecano

24 Nov / 16:15 Jornada 13

Actualidad del Valencia C.F.
24 Octubre de 2017

"Tenim molta il·lusió posada en esta competició"

Marcelino García es mostrava molt satisfet pel triomf aconseguit pel seu equip davant d'un Zaragoza molt ordenat i que va obligar al València CF a guanyar de forma pràctica.

Quina valoració fa del partit?

El partit sabíem que comportaria dificultats, era el primer partit de Copa i fora de casa, això sempre és complicat i més davant d'un rival organitzat i que té les idees clares, acumulant molts jugadors darrere del baló, que ens va dificultar generar ocasions de gol. Arribem al tram final i aconseguim una victòria molt important que ens encarrila l'eliminatòria.

Ha sigut just el resultat?

Hem dominat la major part del partit, en el primer temps vam tindre arribades, i després també accions d'últim passe que ens vam poder avançar el marcador. Als punts pot considerar-se la victòria justa, però el Zaragoza va tindre una bona ocasió amb zero a zero i es va poder avançar. Estem contents per aconseguir esta victòria que ens encarrila molt a favor l'eliminatòria.

Va fer molts canvis en l'alineació.

Volíem veure tots els futbolistes, este partit era molt important i tenim molta il·lusió posada en esta competició. Han tingut molt bona actuació, hi havia jugadors que fins ara tenien pocs minuts i alguns venien d'un període llarg sense competir, a més tots posats a la vegada i això és més difícil. Estic satisfet amb la seua actitud, amb el joc, amb l'ambició per voler guanyar i estic tremendament content. Guanyar a ells els reforça.

És el partit que havien previst?

Una cosa és el que preveus i una altra el que ocorre. En la pissarra tots els entrenadors sempre guanyem els partits, però després juguem davant d'un rival que jugava davant del seu públic, i que siga d'inferior categoria no garantix que guanyes fàcil. Hem fet molts canvis en l'equip i me'n vaig francament satisfet. L'actitud ja la sabia perquè me la demostren dia a dia. Potser ens va faltar l'últim passe en el primer temps o més balons a l'esquena davant d'un rival tancat i amb les línies juntes.

El primer gol va arribar en una acció d'estratègia.

Són ratxes, tampoc és que l'hàgem treballat més que abans. Li vam fer dos gols al Betis d'estratègia, hui un molt bo i a més el primer que és important. Tots treballem per a optimitzar el rendiment i el mèrit és dels futbolistes. És molt més fàcil dirigir que jugar, el més difícil és jugar a futbol i l'espectacle ho generen els futbolistes.

PARTNERS