DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SDH

vs

Valencia CF vs Huesca

23 Des / 12:00 Jornada 17

Actualidad del Valencia C.F.
24 Octubre de 2017

Rodrigo li dedica el gol als 150 valencianistes que van viatjar a La Romareda

La força del València CF està temporada la forma l'equip junt amb la seua afició, una unió que els fa més forts. Quan Rodrigo Moreno va marcar el primer gol, no va dubtar a anar directament a celebrar-ho amb els 150 valencianistes que van animar a l'equip durant tot el partit, 80 dels quals havien reservat la seua entrada online a través de la pàgina web del club, en un servici que busca donar-li un millor servici i més còmode a tots els aficionats valencianistes.

És el sext gol del futbolista hispà-brasiler amb el València CF esta temporada, a què ha de sumar-se el que va marcar amb la selecció, després d'una acció d'estratègia executada amb mestria per Dani Parejo. El capità va participar en el centre del 0-1 que va cabotejar Rodrigo, abans d'encarrilar l'eliminatòria amb el 0-2 després d'un llançament de penal. Dani Parejo va celebrar de forma molt especial el seu gol, col·locant-se el baló davall de la camiseta amb motiu de l'embaràs de la seua dona

Reserva la teua entrada per al partit davant el Deportivo Alavés

Invictes en LaLiga i començant el torneig de Copa amb bon peu, és una bona ocasió per a anar a veure el València CF este pròxim dissabte a Mendizorroza (13:00 h). Fins a este dijous 26 a les 15:00 h (o fi d'existències) tots els aficionats valencianistes poden reservar la seua entrada per al partit davant el Deportivo Alavés. Et véns?

PARTNERS