DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
25 Octubre de 2017

Makarthy i Wescott conquisten la Megastore

Que bonic ha quedat el córner en la Megastore dedicat a Makarthy i Wescott! Ja pots visitar en la nostra botiga de la Plaça de l'Ajuntament i comprar la sabata oficial del Valencia CF o veure la bellesa i elegància dels trages oficials de la firma Makarthy.

Makarthy vist al Valencia CF esta temporada i en la Megastore del Valencia CF estan exposats els trages que lluïxen els futbolistes de la primera plantilla en els actes oficials. El Club aposta forta per la marca espanyola de moda masculina, amb la que compartix valors. Makarthy dissenya roba masculina per a totes les edats, partint del 'clàssic renovat', incloent pinzellades més modernes i urbanites.

Al servici de tots els aficionats, en la Megastore s'han posat a la venda les sabates de la firma Wescott Shoemaker, proveïdor de sabates oficials del Valencia CF. Allí pots comprar diversos models d'alta qualitat artesanal confeccionats a mà a Espanya, i a més si vols ser més original t'informaran de la possibilitat de personalitzar-los de forma online. Wescott ha dissenyat la sabata oficial Valencia CF, un model perfecte disponible tant per a home com a dona, per als que volen un aspecte elegant però no massa formal.

Vine a la Megastore i vist i calça com ho fan els jugadors del Valencia CF!

PARTNERS