DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
26 Octubre de 2017

El Valencia CF i CaixaBank renoven patrocini fins a 2021

El Valencia CF i CaixaBank han firmat un acord per mitjà del qual l'entitat bancària renova la seua condició de patrocinador oficial del Club, que ostenta des de 2014, per a quatre temporades, fins a l'any 2021. L'entitat financera presidida per Jordi Gual ha volgut continuar mostrant el seu suport i compromís amb l'esport i amb el nostre equip, així com amb tota l'afició valencianista.

La firma ha tingut lloc este dijous i ha comptat amb la presència del president del Valencia CF, Anil Murthy, i de la directora comercial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Beatriz Alventosa. El màxim dirigent valencianista s'ha mostrat satisfet amb l'acord aconseguit i ha destacat estar “realmente encantats de continuar comptant amb el suport d'una entitat bancària seriosa i de reconegut prestigi com és CaixaBank. El seu compromís amb nosaltres és màxim i així ens ho han demostrat durant estos últims anys”. Per la seua banda, Beatriz Alventosa ha explicat que, amb este acord, l'entitat financera aspira “a estar més prop de les famílies i de tota l'afició del Club, facilitant que puguen animar al seu equip i disfrutar dels partits de futbol en el seu estadi”.

A més, en virtut d'este acord, els aficionats del Valencia CF que domicilien la seua nòmina en CaixaBank aconseguiran un abonament per a la temporada 2017-18, amb el que podran assistir als partits de LaLiga Santander i de la Copa SM el Rei que es disputen en el Camp de Mestalla. Este acord permetrà també a CaixaBank desenrotllar i activar nombroses i innovadores accions dirigides als aficionats.

Avantatges exclusius per a clients amb nòmina

Tots els aficionats del Valencia CF que domicilien la seua nòmina en CaixaBank podran formar part del programa Family, que ja supera els 4 milions de clients. Per pertànyer a este programa de fidelització, els clients es beneficien d'avantatges exclusius en l'àmbit financer, com el Compte Family sense comissions i el Préstec Family, un préstec de fins a 60.000 € sense comissió d'obertura, i descomptes en segurs. A més, el programa inclou més de cent ofertes i descomptes en àmbits no financers com a cines, restauració, tecnologia, viatges i temps lliure.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar fa sis anys una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels equips de futbol. Tot això amb l'objectiu d'aprofitar esta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelizar als clients en un entorn cada vegada més competitiu. Per mitjà dels patrocinis esportius -principalmente el futbol- CaixaBank avança en la generació de negoci a l'oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 15.000 nòmines, i ha finançat 35.000 abonaments.

CaixaBank, entitat líder en banca retail a Espanya

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 25,7%, la primera posició en nòmines, amb una quota del 26,4%, i en segurs, plans i fons per recursos gestionats, amb una quota del 21,7%. L'entitat també és líder en banca online, amb 5,5 milions de clients, i en banca mòbil, amb 3,9 milions.

PARTNERS