DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
27 Octubre de 2017

"El Valencia CF és un aspirant a entrar en Champions"

Vicente del Bosque, exseleccionador nacional, ha rebut el "Premio Tolerancia 2017" per part de la Federació d'Ateneos d'Espanya "pel seu respecte i tolerància en tots els àmbits i la seua actitud dialogant, que considera la millor ferramenta per a resoldre els conflictes".

En l'acte ha estat present Juan Cruz Sol, conseller i ambaixador del Valencia CF, Del Bosque ha valorat l'excel·lent inici de temporada, considerant-li un seriós aspirant a classificar-se per a la Champions: "Com està jugant el Valencia CF és un aspirant a entrar en Champions, sens dubte, és d'esperar que mantinguen este to perquè ho han demostrat. Té un bon equip, estan ben conjuntats, s'han oblidat de la negativitat d'estos últims anys i estan fent un bon paper. D'açò té molt a veure l'entrenador".

El paper de Marcelino va ser ressaltat per l'exseleccionador nacional, a l'observar com jugadors que ja estaven en temporades anteriors brillen en l'actualitat. "El Valencia CF ha passat una etapa roïna, en la que pareixien pitjors del que eren, no jugaven com a equip, no hi havia motivació i, de la mà de l'entrenador, tots els jugadors estan jugant millor, a l'altura de què es pressuposa un club com el Valencia CF funcionant com a equip", va assegurar Del Bosque, abans de valorar positivament que tornen a estar tractant-se en LaLiga amb el FC Barcelona i el Real Madrid: "És bo per a tots que aspiren més equips a estar dalt, que no siga sempre un mà a mà entre el Real Madrid i FC Barcelona, això sempre és bo per a la nostra Lliga".

Rodrigo Moreno ha sigut l'últim valencianista a anar a la Roja, precisament va ser amb ell quan va debutar: "Rodrigo ha passat dos anys llastats, nosaltres li portem per a un partit de classificació per a l'Eurocopa de 2016, ara pareix un jugador que s'ha revalorat".

PARTNERS