DIES
HRS
MIN
SEG

ATH - VCF

vs

Athletic Club vs Valencia CF

27 Oct / 16:15 Jornada 10

Actualidad del Valencia C.F.
28 Octubre de 2017

El Valencia CF busca a Vitoria el seu sèptim triomf seguit

Marcelino no pot comptar amb Dani Parejo, per sanció, però recupera a Kondogbia, Gayà i Murillo respecte al partit de Copa del Rei

 

Hi ha una gran il·lusió entre els aficionats per veure este dissabte a l'equip en Mendizorroza (13:00 h), es divertixen veient al Valencia CF després de tant temps que si pogueren li demanarien a LaLiga jugar quasi diàriament. Vitoria és la pròxima parada en LaLiga i a pesar del que dicta la classificació, tant Marcelino com els futbolistes saben que no serà un partit fàcil. Però l'objectiu no és un altre que encadenar la sèptima victòria consecutiva i estirar d'esta manera l'estat de felicitat en què viu l'equip.

Pot paréixer que els dos equips estan en les antípodes, amb el Valencia CF segon en LaLiga amb 21 punts, i el Deportivo Alavés penúltim amb només tres. Esta setmana, el missatge que ningú ha volgut esborrar de la pissarra del vestuari deia: “Máxim respecte al rival i confiança ninguna”. Cal mantindre la guàrdia sempre, sense descuidar la humilitat, encara que el Valencia CF no es cansa de guanyar, no vol traure pit perquè encara queden moltes etapes per recórrer.

Encara no ha sumat cap punt l'equip entrenat ara per Gianni De Biasi en el seu estadi, però davant han tingut rivals que juguen competició europea, amb la dificultat que això comporta. La victòria intersetmanal en Copa del Rei a domicili, ha augmentat la moral del conjunt de Vitoria. Per això no cal fiar-se. Ningú pot negar que amb la dinàmica dels dos equips es pot pressuposar que el Valencia CF ha de guanyar, però quan s'afronta un partit, els resultats anteriors no servixen per a sumar els tres punts, objectiu que s’ha marcat per Marcelino.

Durant la setmana, l'equip ha estat treballant en com superar una forta defensa. Amb l'arribada del tècnic italià han introduït la variant de jugar amb tres centrals, alternant una defensa de quatre amb una de cinc inclús durant el mateix partit. Superar eixe mur que sol construir el Deportivo Alavés molt pròxim al seu porter Pacheco no serà fàcil, però serà una de les dificultats que s'han de superar per a buscar la victòria. Sense Dani Parejo, absent per sanció, Marcelino sap que si no es produïx un canvi d'escenari, serà el Valencia CF qui manege la possessió del baló, sense descuidar els contracolps de l’equip local, amb un joc per bandes molt profund interpretat per jugadors com Pedraza o Ibai.

A banda de Parejo per sanció, a Vitòria no s'han desplaçat Rubén Vezo, Fabián Orellana i Rober Ibáñez. Respecte al partit de Copa del dimarts, Marcelino recupera a Kondogbia, Gayà i Murillo.

PARTNERS