DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SDH

vs

Valencia CF vs Huesca

23 Des / 12:00 Jornada 17

Actualidad del Valencia C.F.
28 Octubre de 2017

Rodrigo Moreno va lluir el braçalet de capità i seguix el seu idil·li amb el gol

Rodrigo Moreno està de dolç i en Mendizorroza va seguir amb el seu idil·li amb el gol el dia que estrenava capitania. El davanter va marcar des del punt de penal el seu sèptim gol amb el Valencia CF esta temporada, a què cal afegir el marcat amb la selecció.

Per primera vegada com a futbolista del Valencia CF, i en la seua etapa com a jugador professional, Rodrigo Moreno va lluir el braçalet de capità en un partit oficial. El davanter hispà-brasiler no havia sigut capità en la seua etapa com a jugador del Benfica, on va militar des de la temporada 2011.12 fins al 30 de juny de 2014, ni anteriorment en el Bolton Wanderers a Anglaterra. Puntualment, en la seua etapa amateur, Rodrigo sí que va ser capità de forma puntual.

Esta temporada el "19" valencianista ja va ser capità en el tram final del partit ant el Màlaga, quan Parejo va ser substituït a falta de 17 minuts, sent esta la primera vegada que lluïa el braçalet en partit oficial, però fins a este dissabte en Mendizorroza, mai ho havia fet d'inici. En el curs actual, Dani lidera el grup de capitans, acompanyat per Rodrigo, Gayà i Jaume.


PARTNERS