DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SDH

vs

Valencia CF vs Huesca

23 Des / 12:00 Jornada 17

Actualidad del Valencia C.F.
28 Octubre de 2017

"Tinc una plantilla molt implicada i que espenta en una única direcció"

Marcelino s'ha convertit en l'entrenador que ha portat al Valencia CF a firmar el millor inici de la seua història després de 10 jornades de LaLiga, sumant 24 punts, i superant els 23 que es van aconseguir en les temporades 1943.44, 2003.04, 2008.09 i la 2014.15. Per a ell, el mèrit és dels futbolistes.

S'ha vist un Valencia CF molt sòlid.

Sabíem que anava a ser un partit molt competitiu davant d'un rival intens, que sol jugar amb molta gent per darrere del baló i intenta aprofitar els contracolps, les jugades d'estrategia... i ens anava a exigir un partit potser diferent dels jugats fins ara. Vull felicitar els jugadors perquè també en este tipus de partits hem aconseguit jugar a un nivell alt, aconseguim la victòria i això ens permet seguir invictes després de deu jornades.

Quan va arribar, s'imaginava ser segon?

No m'ho podria creure, segur que no. Però bo, crec que hem intentat fer les coses de forma coherent des de l'inici, hem acabat de completar una plantilla bona en l'aspecte humà i professional, i fent les coses amb coherència tens més opcions que isquen bé. No prevéiem estos punts, o estar invictes, a més tenint en compte el calendari prou complicat. Tot açò és producte d'un gran treball d'estos futbolistes, d'un gran grup humà i d'un nivell competitiu molt alt, amb moments de futbol brillants. Estem en una situació que no prevéiem però que és merescuda.

Rodrigo parla de ser humils i solidaris, és eixe el missatge?

Crec que sense eixes virtuts es retalla el trajecte. Tinc la gran sort de tindre una plantilla molt implicada i que espenta en una mateixa direcció. Sabíem que seria un partit tremendament complicat i insistisc, este partit ens exigia un nivell alt i ho hem donat.

Quina part de culpa té vosté en la victòria?

Un 1 per cent, l'altre 99 per cent restant és dels jugadors. El difícil és jugar al futbol, l'espectacle ho generen ells, la il·lusió, la qual cosa fan que una afició estiga contenta. Per això el meu agraïment a tots, també als que juguen menys ja que és el dia a dia el que ens fa ser més competitius.

Dins de l'1 per cent, s'ha convertit en l'entrenador del millor inici de la història. Com se'l pren?

Amb naturalitat, ací les notes són al maig. Fins ací estudiarem dur, a veure si arribem a matrícula, a l'excel·lent, al notable... a veure on arribem.

Abans de finalitzar la seua roda de premsa, el tècnic va voler transmetre el seu afecte i suport a Fran Sol, jugador a qui va entrenar i al que se li ha detectat un càncer testicular. “L’ anime per a veure-li jugar prompte una altra vegada”, va assenyalar el tècnic.

PARTNERS