DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
31 Octubre de 2017

“Tant de bo es visca l'ambient del partit contra el Sevilla FC”

Des que va aterrar en el Valencia CF, la figura de Gonçalo Guedes ha anat agafant cada vegada més brillantor. Velocitat, regateig, bon maneig amb les dos cames... virtuts que sempre van acompanyades d'un somriure. Guedes disfruta sobre la gespa jugant amb la camiseta valencianista i fora d'ell, lluint els trages de Makarthy. Cedit fins al 30 de juny, el portugués ho té clar quan li pregunten si vol quedar-se: “Me agradaria, perquè ací estic molt feliç i em tracten molt bé”.

Amb cinc assistències i tres gols, s'ha convertit en un dels jugadors de moda de LaLiga. És feliç, com ho és l'afició valencianista, que este dissabte abarrotarà Mestalla per al partit davant el CD Leganés per a ajudar a l'equip a aconseguir una altra victòria. “Esperem veure Mestalla com en el partit davant el Sevilla FC, el partit va ser molt bonic, tant de bo es visca eixe ambient i fem el mateix”, va afirmar Guedes, abans d'advertir que davant del CD Leganés “va a ser un partit difícil, com tots. Sabem el que hem de fer i estem preparats per al dissabte”.

El València CF està il·lusionant molt els seus aficionats, a pesar d'haver-se disputat només 10 jornades, hi ha entrenadors com Valverde que li consideren aspirant a estar en la zona alta de LaLiga, però la plantilla ho té clar. On està el sostre? “Está en el treball, entrenem per a fer les coses el millor i pensem anar partit a partit, fent el que el míster vol. Nosaltres anem partit a partit i volem estar el més amunt possible. Al final no sabem què va a pasar”, va assenyalar Guedes.

Notícies relacionades

PARTNERS