DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
01 Novembre de 2017

Gonçalo Guedes i Nacho Vidal, amfitrions de luxe de Makarthy

Els valencianistes van crear una enorme expectació en El Corte Inglés de l'Avinguda de França

Gonçalo Guedes i Nacho Vidal han sigut els grans protagonistes d'un multitudinari acte de Makarthy, la firma espanyola que vist de forma oficial a la plantilla del Valencia CF, en El Corte Inglés d'Avinguda de França, on ha organitzat en el córner de la quarta planta un campionat de futbolí en què el davanter i lateral blanquinegro han disfrutat al màxim junt amb clients de la marca de moda nacional.

El futbolista portugués, sempre amb un somriure, va bromejar quan se li va preguntar per l'alt nivell que va mostrar jugant al futbolí, amb Nacho Vidal com a parella: "És molt divertit i bonic fer este tipus de coses, però jugue millor al futbol que al futbolí".

A l'acte han assistit Francisco Oliva, directiu de Makarthy, i Borja Martínez, responsable de botigues de la marca de roba, mentres que d'El Corte Inglés estaven presents Agustín Alonso, director del centre d'Avinguda de França, i Pau Pérez Rico, director regional de Comunicació i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés.

Per a poder participar en este campionat de futbolí era imprescindible haver comprat roba de l'actual col·lecció de Makarthy, omplir un formulari i haver presentat també el tiquet de compra. Als guanyadors se'ls va entregar una camiseta i balons firmats per tota la plantilla valencianista, a més, tots els que van participar van rebre una postal firmada tant per Guedes com Nacho Vidal.

PARTNERS