DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
01 Novembre de 2017

Els herois del doblet, il·lusionats amb este Valencia CF

El Valencia CF de rècord il·lusiona, l'afició està disfrutant veient al seu equip, s'ha creat una unió entre els jugadors i la grada que els convertix en més forts. Mestalla rugix, Mestalla s'ha convertit en un fortí que encoratge a la seua tropa quan ho necessita, conscient que, sobre la gespa, els futbolistes es van a deixar l'ànima per este escut. Una representació dels herois del doblet de 2004, l'etapa daurada més recent del Club, es mostra molt il·lusionada amb este inici de LaLiga, el millor en la història del Valencia CF.

Rubén Baraja: "La afició se sent identificada amb l'equip".

L'inici està sent fantàstic, perquè l'equip s'està mostrant solvent en defensa i molt contundent en atac. És un equip que ens il·lusiona perquè l'afició se sent identificada amb la identitat de l'equip.

Amedeo Carboni: "L'equip transmet entusiasme"

Si estan fent un inici de récord... ja ho diu tot. Estem veient un inici il·lusionant per la forma de jugar i per l'entusiasme que transmet l'equip en este moment.

Roberto Fabián Ayala: "El Valencia CF va trobar en certa manera el seu ADN"

Més enllà dels resultats que són els que et porten a una bona posició i no són fàcils d'aconseguir, el Valencia CF va trobar en certa manera el seu ADN, la forma de competir i encarar cada partit. A vegades el resultat no serà l'esperat, però amb l'anterior t'assegures estar més prop de l'objectiu. La il·lusió va perquè és el que des del camp va cap a les tribunes, per a mi és el que un equip ha de generar en la seua gent.

Vicente Rodríguez: "L' afició ha tornat a creure en el Valencia CF"

M'il·lusiona molt veure al Valencia CF una altra vegada dalt, feia temps que no transmetia estàs bones sensacions. S'ha passat tan malament que ara és moment de disfrutar de l'equip, de la seua ambició i de la seua competitivitat. Això sí, toca seguir amb humilitat, no abaixar els braços i pensar partit a partit. És la millor forma de tindre els peus en el sòl i lluitar amb esta línia de treball. L'afició ha tornat a creure en el Valencia CF i això li'l devem a esta magnífica plantilla i el seu cos tècnic, que van units en un mateix objectiu.

Miguel A. Ferrer 'Mista': "Veure la classificació et carrega d'ilusió"

Veure la classificació et carrega d'il·lusió, però cal tindre tranquil·litat. Hi ha molt bon ambient en l'equip i és la primera pedra per a crear un equip. Per a mi és el primer miracle que ha aconseguit Marcelino. En la Lliga de 2001 partim sense que ningú ens tinguera en compte, i en eixe sentit este equip té molta similitud amb aquell, ningú llevant soroll i preferix anar partit a partit amb humilitat. Però cal tindre els peus en el sòl i pensar només en la trobada del dissabte davant del CD Leganés.

Juan Sánchez: El València CF pot competir contra qualsevol rival

L'inici és molt esperançador, quelcom que no véiem des de fa anys. Agrada veure a un equip amb les idees tan clares i tan ben treballat. El Valencia CF ens il·lusiona perquè es veu tant el tècnic com als jugadors molt compromesos amb el Club, i perquè ara sí que es veu un equip que pot competir contra qualsevol rival.

Jorge López: Feia temps que no es veia una comunió així amb la gent

L'inici està sent espectacular i molt esperançador, la veritat és que il·lusiona perquè feia temps que no es veia una comunió així amb la gent. Es veu un equip madur i amb les idees molt clares.

PARTNERS