DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
01 Novembre de 2017

"El Valencia CF em va permetre complir un son"

Esta setmana s'han complit cinc anys del seu debut davant de la UE Llagostera

Va ser una vesprada plujosa la del 30 d'octubre de 2012 a Llagostera, el camp estava enfangat, però José Luis Gayà volia brillar des del primer dia. Al canterano de Pedreguer li va cridar eixe dia Pellegrino per a comunicar-li que seria titular en el partit de Copa enfront de la UE Llagostera, estaven els dos sols i el missatge del tècnic va ser clar: "Tranquil i juga com sempre". En eixe moment va sentir algo especial, estava tan concentrat que no li va donar temps ni a cridar la seua família, i sobre la gespa va demostrar que arribava per a quedar-se.

Esta setmana s'han complit cinc anys del seu debut, cinc temporades en què ha anat creixent, fins a convertir-se en un dels capitans del Valencia CF, l'equip de tota la seua vida. Per a mi va ser molt especial debutar, perquè des de xicotet era valencianista i em sent molt orgullós de continuar vestint esta camiseta. El Valencia CF em va permetre complir un son.

Amb el dorsal "36" a l'esquena, Gayà havia sigut convocat prèviament per als partits enfront del Celta i el LOSC Lille. Es va guardar eixes camisetes, però la de la seua estrena és especial, ocupant un lloc privilegiat en sa casa. Acabava de complir un son, va començar jugant de lateral i va acabar d'extrem, la felicitat va recórrer el seu cos i la de la seua família, que de xiquet recorria 240 quilòmetres diaris amb cotxe des del seu poble a la Ciutat Esportiva per a viure nits com la d'eixe dia.

Va arribar a l'Acadèmia sent davanter, però en la seua etapa com Infantil va començar a jugar per l'esquerra i ací seguix. Va debutar als 17 anys amb el primer equip, a poc a poc va ser donant passos i en la temporada 2013/14 es va estrenar en l'Europa League (a Mestalla, davant del Kuban Krasnodar) i en Primera Divisió davant de l'Atlètic de Madrid (27/04/2014) . Al curs següent, Gayà va donar el bot definitiu al primer equip i des de llavors fins ara s'ha convertit en una peça bàsica.

En total ja suma 117 partits amb el Valencia CF, són molts els que recorda, però cap és tan especial com el del seu debut. Un altre partit que recorda és el partit de volta de la prèvia de la Champions davant de l'AS Mònaco, "Eixe dia disfrutem moltíssim, l'alegria en el vestuari va ser molt grans". Davant del Zenit va escriure el seu debut en la fase de grups de la màxima competició continental. Quatre gols i 14 assistències completen unes estadístiques que brillen, però que ell vol continuar enriquint.


Notícies relacionades

PARTNERS