DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
02 Novembre de 2017

Este dissabte a Mestalla, TOTS a UNA

A pesar de l'horari poc habitual, les 13:00 h, Mestalla ha de ser una olla de pressió davant el CD Leganés

 

Hi ha moments i imatges que marquen el futbolista, situacions que posen els pèls de punta, rostres i gestos que transmeten entusiasme. Veure la riuada de valencianistes escortant a l'autobús de l'equip mentres avança lentament per l'Avinguda de Suècia significa molt per als futbolistes, és com si l'afició marcara el primer gol abans de que els futbolistes isquen a Mestalla. El secret? Anar tots a una.

En el vestuari són conscients de la importància que està tenint l'afició valencianista en este inici de LaLiga, però ara cal donar un altre pas més abans de que pare la competició, este dissabte davant del CD Leganés (13:00 h). Si Marcelino poguera, inclouria en la seua convocatòria a tots els aficionats perquè plenen el fortí de Mestalla. Ell és conscient que no serà un partit fàcil, per això se'ls necessita tant, a pesar que no és la seua hora preferida. “Mestalla, TOTS a UNA”, és la reflexió que s'ha escrit en la pissarra.

Davant del Sevilla FC es va viure un ambient extraordinari, amb més de 44.000 valencianistes en la grada de Mestalla. Ha sigut la millor entrada de la temporada, veure al València CF divertix, la gent està disfrutant moltíssim, i este dissabte és una nova oportunitat per a anar a animar als jugadors i tornar a casa amb un somriure. Als futbolistes els arriba molt dins veure els fans, estan concentrats, però els veuen i saben que per ells s'han de buidar tots dins.

Durant el calfament de l'últim partit a Mestalla, quan els futbolistes van formar una pinya abans de retirar-se al vestuari, la sensació que tenien era de que es guanyaria. Des de la màxima humilitat i el respecte, el València CF buscarà un altre triomf per a tu. Junts som més forts!

PARTNERS