DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - MNU

vs

Valencia CF vs Manchester United

12 Des / 21:00 Jornada 6

Actualidad del Valencia C.F.
03 Novembre de 2017

“Amb l'afició del nostre costat som molt més forts”

Marcelino considera molt complicat el partit davant el CD Leganés

Marcelino García Toral ha atés els representants dels mitjans de comunicació en la Ciutat Esportiva de Paterna, en la prèvia del partit davant el CD Leganés.

Com afronta el partit ant el CD Leganés?

Ens enfrontem a un equip molt complicat, perquè així ho diuen els seus números. Després de deu jornades de LaLiga està en la zona alta, ha mantingut durant set partits la porteria a zero, només ha encaixat cinc gols, està molt ben estructurat, és intens, dinàmic i amb un gran contracolp. I encara que no és un equip considerat de la part alta de la classificació, el seu nivell de joc demostra que pot estar-ho. Esperem un partit molt complicat, hem de tindre molta paciència i aconseguir un nivell molt alt en el nostre joc.

Garitano va dir que el Valencia CF barallarà per LaLiga segur, què pensa?

Li agraïsc l'apreciació com a cos tècnic, ell no ho fa gens malament en el seu equip veient la seua trajectòria, és molt meritòria i té una progressió en els resultats. Es veu que el seu equip té automatismes molt treballats i ell té gran part de culpa de com actua l'equip. Això de LaLiga? Si acabara en la jornada 10 seríem segons, però acaba en la 38, m'agradaria dir que sí, però hem de ser conscients que el Valencia CF i el Atlético de Madrid poden guanyar un partit al FC Barcelona i Real Madrid, però guanyar-los una lliga és quasi impossible perquè impossible no hi ha res.

Es va a necessitar a l'afició este dissabte?

Que em perdone l'afició si sóc reiteratiu, però és que serà un partit complicat. El rival té claríssim com juga, els seus punts forts, i per descomptat que analitza molt bé al rival per a dificultar-nos. Des d'ací, necessitem el suport de l'afició. Som un equip jove, en formació, hem de disfrutar del moment que ens estan regalant estos futbolistes, però hem de tindre clar que amb l'afició del nostre costat som molt més forts. Pot ser que algun dia a l'equip no li isquen les coses, i tindre el suport de la grada en els moments de dificultat és sempre fonamental.

Diu que és quasi impossible lluitar per LaLiga. Té sostre este equip?

Un equip sempre té sostre, però hem de tindre la intenció de buscar-ho i la sensació de no trobar-ho perquè ens portarà a la millora. Podem millorar en moltes facetes del joc, eixe és el camí que ens ajudarà a romandre en l'èxit, però a partir d'ací no sabem on podem arribar. La realitat és que és molt difícil, pràcticament impossible, lluitar-li el títol al Real Madrid o al Barça. La trajectòria del Valencia CF és immaculada i el Barça ens trau quatre punts. Ara ens hem de centrar en el partit ant el CD Leganés.

Absència de Dani Parejo de la selecció.

Per a mi és un jugador top. I ho diu un entrenador que ho coneixia d'enfrontar-se a ell, però quan ho tens, descobrixes que és millor futbolista encara del que pensava. Dani està per a jugar en un equip top. I si està per a això està per a anar a la selecció, respecte molt l'opinió de Lopetegui, que està fent les coses fenomenal, però la percepció que tinc és que pot anar a la selecció i si un dia ho porta, ho va a portar sempre.

Preferix que els jugadors vagen amb la selecció o es queden treballant ací?

Seria egoista i mal tipus si diguera que es quedaren ací a València, perquè la major il·lusió en la majoria dels casos és defendre la camiseta de la seua selecció, mentalment això suposa una injecció tan gran que quedar-se ací. No tinc cap dubte, vull que vagen a la selecció i tant de bo en la pròxima convocatòria, que queda un poc lluny perquè és al març, vagen molts més.

PARTNERS