DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - MNU

vs

Valencia CF vs Manchester United

12 Des / 21:00 Jornada 6

Actualidad del Valencia C.F.
03 Novembre de 2017

Guedes, Rodrigo, Carlos Soler i Lato es refermen amb la seua selecció

Rodrigo Moreno ha sigut convocat per a jugar amb la Roja els amistosos dels pròxims 11 i 14 de novembre, a Màlaga enfront de Costa Rica i a Sant Petersburg enfront de Rússia, amfitriona del Mundial 2018.

Julen Lopetegui està molt satisfet amb el rendiment del davanter valencianista, que des de l'anterior convocatòria ha continuat marcant i realitzant assistències de gol. Els tants enfront del Real Betis, Real Zaragoza i Deportivo Alavés, a més de les dos assistències en la golejada al Sevilla FC, han reafirmat la seua presència.

Un altre valencianista que es referma amb la seua selecció absoluta és Gonçalo Guedes, al qui Fernando Santos ha citat per a enfrontar-se a Aràbia Saudita (10 de novembre) i Estats Units (14 de novembre).

Carlos Soler i Lato, partits oficials amb la Sub’21

La setmana que ve, també es concentraran amb la selecció Sub’21 Carlos Soler i Lato, per a afrontar els partits oficials de classificació per a l'Europeu de la categoria davant d'Islàndia (9 de novembre) a Múrcia, i Eslovàquia (14 de novembre) . La Rojita ha guanyat els seus dos primers partits, i el seu objectiu és continuar comptant els seus partits per victòries.

PARTNERS