DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SDH

vs

Valencia CF vs Huesca

23 Des / 12:00 Jornada 17

Actualidad del Valencia C.F.
06 Novembre de 2017

"Hi ha un grup de gent fantàstic, en lo futbolístic i en lo personal"

Toni Lato s'ha convertit en una peça important dins i fora del camp

Toni Lato continua creixent. Als seus 19 anys, el futbolista de La Pobla de Vallbona és una peça molt ben considerada pel cos tècnic i en este inici de curs ha participat en 8 dels 12 partits, tres d'ells com titular. El seu gran rendiment li ha permés també donar el bot a la selecció Sub-21.

Velocitat, molta implicació, capacitat defensiva i arribada a la línia de fons (va assistir a Carlos Soler en el gol al Real Madrid) . Virtudes sobre la gespa que sumen, com fora del terreny de joc, ja que per la seua forma de ser aporta molt a la convivència del grup. Abans de concentrar-se este dilluns amb la selecció Sub-21, Lato ha atés a VCFplay.

"Tracte de disfrutar al màxim cada oportunitat que ens dóna el míster i aportar a l'equip el que necessite. Des de molt xicotet somiàvem amb estar ací, amb este fantàstic grup de gent, en el futbolístic i en el personal. Estem treballant molt bé, hi ha molts jugadors amb una gran projecció i quan estem ací tractem de disfrutar, perquè per a això hem treballat tant", va afirmar el futbolista de banda esquerra, que pot actuar tant de lateral com d'extrem.

La claredat amb què Marcelino es dirigix als seus futbolistes està sent clau per a haver firmat el millor inici de LaLiga de la història. "El míster té les coses clares, ens transmet molt bé el que vol i tractem de fer-les el millor possible, i eixes idees clares demostrar-les després en el camp. Tractem de fer el millor possible el nostre treball i cal continuar sumant de tres en tres", apunta Lato, sabedor de la importància de donar el "màxim per a traure cada cap de setmana els tres punts, perquè són molt importants".

Els futbolistes estan disfrutant, com l'afició cada vegada que acudix a Mestalla, la unió que s'ha creat està sent determinant, com reconeix el canterano. "Per a nosaltres jugar a casa és important amb esta afició espectacular, els done les gràcies perquè sempre ens recolzen i tots junts som més forts".

PARTNERS