DIES
HRS
MIN
SEG

ATH - VCF

vs

Athletic Club vs Valencia CF

27 Oct / 16:15 Jornada 10

Actualidad del Valencia C.F.
06 Novembre de 2017

El Valencia CF sap guanyar amb tots els seus registres

Davant del CD Leganés va ser el partit de LaLiga amb més possessió de baló per al Valencia CF

 

Deia Marcelino abans d'enfrontar-se al CD Leganés que, conforme avança LaLiga, els equips són més recognoscibles, però la realitat diu que el Valencia CF sap guanyar utilitzant una gran varietat de registres. No és fàcil encadenar set victòries consecutives, però dissabte passat, l'equip va demostrar que també sap véncer sent l'amo de la possessió del baló.

Davant de l'equip entrenat per Asier Garitano, el Valencia CF va aconseguir el 58,1% de possessió, la millor xifra en el que va de campionat. Amb açò, el conjunt valencianista demostra que és capaç d'adaptar-se a qualsevol circumstància, i si el partit requerix tindre més possessió que el rival, també sap guanyar així.

En el que va de curs, el Valencia CF ha tingut més possessió de baló que el seu rival en quatre dels onze partits, però no és una estadística que el cos tècnic li done una major rellevància, si esta no ve traduïda a crear perill en l'àrea rival. Enfront del CD Leganés es van realitzar 13 llançaments a porta, dels quals tres van acabar en gol. En l'anterior jornada de LaLiga, davant el Deportivo Alavés, l'equip de Marcelino també dòmino la possessió (55,4%), no obstant això, va crear menys perill, acumulant un total de set xuts a porta.

En la segona jornada de LaLiga, quan el Valencia CF es va enfrontar al Real Madrid en el Santiago Bernabéu (2-2), l'equip va aconseguir tindre el 34,5% de la possessió en el partit, sent prou per a arrapar un punt. Amb açò no vol dir que l'equip dirigit per Marcelino renuncie a la possessió de baló, també cal comptar amb les dificultats i característiques del rival, però el que es valora en el vestuari és que el Valencia CF s'adapta a qualsevol circumstància per a lluitar per sumar els tres punts.

PARTNERS