DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
06 Novembre de 2017

El Valencia CF es suma a la festa de la Marató València

Anil Murthy, president del club, ha estat present en l'acte d'agermanament de la marató del pròxim 19 de novembre

 

El president del Valencia CF, Anil Murthy, ha representat al club en l'acte d'agermanament dels principals equips esportius d'elit de la Comunitat Valenciana amb la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que el pròxim 19 de novembre se celebra en la ciutat de València.

“Per a mi és un honor poder estar un any més en este acte en representació del Valencia CF. Vull donar les gràcies a la Fundació Trinidad Alfonso per la seua labor, així com a CaixaBank, un dels nostres patrocinadors, com a amfitrió en este emblemàtic espai”, va assenyalar Anil Murthy, abans de mostrar la seua alegria per compartir el recolzament a la marató de València junt amb altres clubs d'elit, com el Levante UD, València Basket i Villarreal CF.

En l'actual edició de la marató hi haurà sis atletes de Singapur, país d'origen del president del Valencia CF, que s'alegra molt al veure com “la oferta esportiva a la Comunitat Valenciana està creixent any rere any i la seua marató és un perfecte exemple. València i marató són referents a nivell mundial i, per això, cada any hi ha més participants procedents d'un nombre més gran de països. Enguany, sis ciutadans de Singapur participaran i podran disfrutar d'esta gran ciutat i apreciar que el nivell de la seua marató és molt alt. Estic segur de què l'any que ve seran encara més”.

PARTNERS