DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - MNU

vs

Valencia CF vs Manchester United

12 Des / 21:00 Jornada 6

Actualidad del Valencia C.F.
07 Novembre de 2017

El Valencia CF transforma en gols la seua fortalesa al final dels partits

Set dels gols marcats en LaLiga han arribat en els últims 15 minuts dels partits

 

Al Valencia CF ja no li veuen igual que els últims dos anys, no sols perquè ocupa el segon lloc en LaLiga i seguix invicte després dels 12 partits oficials disputats esta temporada, també per la seua fortalesa física.

Arribar al tram final dels partits millor que el rival, tant mentalment com físicament, li ha permés a l'equip dirigit per Marcelino ser superior sobre la gespa. El resultat? Des del minut 76 fins al xiulit final del col·legiat, el Valencia CF ha marcat set gols, els mateixos registres que en el tram que li precedix, del minut 61 al 75. Dels 30 tants anotats pel conjunt valencianista en les 11 primeres jornades de LaLiga, 14 han arribat a partir del minut 61, període de temps en què s'han encaixat cinc gols.

Esta superioritat és el reflex del treball diari, de la disciplina i de l'exigència tant en les rutines de treball com en l'alimentació, que ha repercutit en una notable millora en el rendiment dels futbolistes. “Están fins” és una reflexió comuna en els equips rivals, que posteriorment acaben patint-ho sobre la gespa.

Des del primer dia, el cos tècnic va ser molt clar. Per a l'èxit cal sacrificar-se, i els futbolistes es van adaptar sense cap tipus de problema als controls periòdics de pes i greix. Ells són els primers a veure com el seu rendiment està sent superior al d'anys anteriors, en l'elevat nivell d'intensitat amb què entrenen diàriament, a l'hora de realitzar moviments sense baló que si no estàs en un estat físic òptim no fas... diversos símptomes que s'estan traduint en un bon rendiment. Cada futbolista seguix un pla personalitzat que li fa brillar, però sempre amb el col·lectiu per damunt de qualsevol interés individual.

PARTNERS