DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - VIL

vs

Valencia CF vs Villarreal

18 Abr / 21:00 Jornada 12

FUNDACIÓ

Formulari cessións/donacions patrimoni

Compartix els teus records valencianistes

La Fundació València CF, dins de les seues tasques de conservació del patrimoni històric del Club, vol recuperar elements històrics rellevants per a fer-los accessibles a tots els valencianistes. Esta crida a l'afició pretén recuperar part de la història del Club, integrant molts dels records dels aficionats en una gran exposició amb motiu del centenari del València CF.

Per a aconseguir este fi, la Fundació sol·licita el suport i la col·laboració de totes les persones que conserven algun objecte històric, donant-ho, cedint-ho temporalment o prestant-ho (per a la seua digitalització) a la Fundació. D'esta manera, gràcies a la seua generositat, podria ser contemplat per tots els aficionados. Para això serà requisit imprescindible omplir els diferents camps del següent formulari.

La Fundació seleccionarà els objectes que considere que són els adequats per a ser exposats, els rebrà (concertant cita prèvia) en la seua seu i farà entrega a cada donant d'un certificat de donació o cessió temporal, segons siga procedent, comprometent-se a conservar cuidadosament els dits objectes que passaran a formar part dels fons de l'Arxiu del Club durant el temps acordat.

Una selecció d'estos objectes integrarà la col·lecció permanent de l'exposició en el Tour de l'estadi.

Altres aniran destinats a realitzar exposicions temporals de caràcter monogràfic i una altra selecció serà exposada en el Museu del futur estadi. El nostre objectiu no és un altre que recuperar, restaurar, conservar, exposar, compartir i, en definitiva, engrandir la història del València CF tractant cada un d'eixos objectes amb el màxim respecte professional i, per descomptat, sentiment valencianista.

Formulari

Enviando

PARTNERS