DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - MNU

vs

Valencia CF vs Manchester United

12 Des / 21:00 Jornada 6

Actualidad del Valencia C.F.
10 Novembre de 2017

Discurs d'Anil Murthy en la Junta General Ordinària d'Accionistes Valencia Club de Futbol, S.A.D.

Em sent honrat per haver sigut proposat com a president per Peter Lim i de representar a Meriton en l'Assemblea Anual d'Accionistes. Protegirem a este club per a tornar a tindre èxits esportius. Protegirem als nostres jugadors perquè puguen estar centrats en el futbol. Protegirem a la immensa majoria d'aficionats que volen recolzar al seu equip.

Protegirem a les famílies que volen assistir als partits en un Mestalla segur. Quan ens vam adonar de que el 60 per cent de les entrades per al derbi amb el Llevant estaven prereservades per a dos grups i aficionats estaven fent cua durant tres hores davall un sol ardent pels seients restants, actuem en interés dels aficionats. Actuem per a detindre la revenda i organitzar la venda online amb la mateixa preferència per a tots els abonats. Actuem per a eliminar els privilegis i donar un tracte igualitari.

Quan la majoria dels aficionats va demanar una relació directa amb el Club, obrim Una Àrea Afició l'únic objectiu de la qual és construir una relació forta i directa amb cada aficionat individual. Hem actuat per a eliminar la violència de Mestalla, perquè les famílies i altres aficionats s'assenten segurs. Hui estem actuant per a parar als "falsos aficionats", la intenció de les quals és danyar al Club i vendre notícies falses als nostres verdaders seguidors. Sabem qui són els verdaders aficionats. No són els tipus que afirmen protegir el Club i, al contrari, apedreguen l'autobús de l'equip i amenacen els jugadors.

Tiren una ullada a les pantalles. I diguen-me si els aficionats reals li farien açò als nostres jugadors, que han lluitat pel Club i els seus seguidors. Els nostres jugadors són com a soldats que lluiten pel Club. No mates als teus soldats que han barallat en la guerra i han perdut. Hauríem d'encoratjar-los i recolzar-los perquè barallen novament. Estan fent el que nosaltres no podem fer pel Club. Molts dels jugadors en l'autobús en eixe vergonyós dia al desembre passat encara estan en l'equip i ho estan fent molt bé.

Sóc pare de tres fills. Ells disfruten veient al Valencia jugar i estan orgullosos de posar-se esta camiseta. Molts pares volen arribar als seus fills a Mestalla i ensenyar-los els valors correctes. Estos tipus violents estan arrabassant als valencianistes eixe dret fonamental. Com explique als meus fills xicotets per què alguns aficionats del València són violents i estan furiosos contra el seu propi club i el seu equip? Com els explique que la gent m'ha dit que això és part del futbol a València? Els he dit clarament que són "falsos aficionats". Tota la gent violenta en el futbol són falsos aficionats. El futbol no sols no els necessita sinó que hauria d'eradicar-los per sempre. Mai tolerarem els atacs contra el Club, els seus jugadors, la seua reputació, per part d'estos falsos aficionats.

Açò em fa remuntar-me a fa tres temporades, quan Meriton va salvar al Valencia CF de la fallida. Peter Lim hi ha invertit més de 200 milions d'euros del seu propis diners en este club. Mai en la història d'este club o en el futbol espanyol una persona va invertir quelcom paregut a açò. Des de la compra de l'entitat i especialment en les dos últimes temporades, alguns aficionats, accionistes, periodistes i la resta d'han llançat comentaris racistes, insults i abusos cap a Peter Lim i Meriton. Que el grup de Singapur hauria d'anar-se i que ha danyat la imatge i la història del Valencia CF. Que Meriton no té el "sentiment" valencià perquè este club tinga èxit.

El sentiment no va salvar a este Club. Va ser diners comptants el que va impedir que el Club desapareguera a finals de 2014. Ningú a Valencia va fer un pas avant per a salvar el seu propi club. En 2009, molts de vostés, bons valencianistes, es van oferir per a salvar a este club durant l'ampliació de capital. Vostés i les seues famílies renoven els seus passes de temporada durant generacions recolzant al seu club.

No obstant això, també alguns valencians han enganyat i decebut a estos verdaders valencianistes, sovint per un benefici personal, sovint per diners, però sens dubte amb la intenció de beneficiar a un cercle molt tancat de persones. Com deia el famós locutor "no van vindre a servir sinó a servir-se". La major part de la gent, especialment els aficionats, ho van patir. El Valencia CF quasi es mor. O quasi ho maten. No cal examinar amb una ment desperta on estava este Club i qui realment li va fer mal a l'entitat abans de que Meriton arribara. Està molt clar i un exemple s'està veient obertament hui en dia. No mencionaré noms.

En primer lloc, el club havia acumulat deutes enormes i s'estava afonant. Ni tan sols podia pagar els salaris. Açò s'havia estat acumulant durant diversos anys i s'havia accelerat després de la crisi econòmica de 2008. En segon lloc, a causa de l'ego d'un president i de totes les persones relacionades amb ell, es va iniciar un nou projecte d'estadi. Esta va ser una de les raons principals per les que este Club va estar a punt de declarar-se en fallida. Açò ha estat estancat durant tants anys.

Una gran espina en la ciutat de Valencia. El projecte Porxinos va ser un altre gran compromís immobiliari del Club que ara està causant grans problemes. En tercer lloc, s'han acumulat una sèrie de casos legals contra el Club, que vénen de gestions anteriors. En quart lloc, el Club no havia obtingut les llicències de funcionament adequades per a funcionar legalment. Tot açò li ha sigut imposat a Meriton. Un resultat de males gestions i errors greus. Durant dècades. Algunes de les mateixes persones responsables d'esta mala administració van parlar en contra de Meriton afirmant protegir al club.

Nosaltres sí que farem front als problemes heretats. Defendrem a este club contra demandes injustes l'únic objectiu del qual és debilitar a l'entitat i buscar el seu propi benefici. Tenim molt clar que som els únics que ho anem a fer. No podem permetre que estos problemes disminuïsquen el nostre rendiment esportiu i que, potencialment, ho facen fracassar.

En l'àrea esportiva, seleccionem a Mateu Alemany i a continuació a Marcelino, dos grans professionals del futbol espanyol, per a fer grans canvis en l'aspecte esportiu. Després del mercat d'estiu, es va traure catorze jugadors de l'equip. I vam portar sòlids reforços. Peter Lim va participar activament en el mercat i va obtindre la cessió de Guedes des del PSG. Enfortirem l'Acadèmia per a garantir que els jóvens talents no li siguen arrabassats al primer equip. Sabem que cada any el mercat serà més difícil. Enguany, hem pres riscos financers calculats per a canviar la plantilla. I està funcionant.

Una altra àrea important en què el Club ha estat treballant de valent és la seua relació amb els seus aficionats. Sabem que hi ha una base moltíssim més gran d'aficionats reals. Poden cridar-se la majoria silenciosa. Necessitem construir una relació renovada i millor entre el club i esta gran base de seguidors. El Club parlarà directament amb cada un d'estos seguidors i els coneixerà bé. Lluitarem contra els aficionats falsos que els venen mentides.

És per este motiu que estem reduint els intermediaris. No més intermediaris tractant de controlar la relació entre els aficionats i el Club. La majoria dels seguidors vol una relació directa i estem en això. Per al nou projecte de l'estadi, hem començat a negociar les llicències amb les autoritats locals. Molts aficionats han comentat que preferixen quedar-se a Mestalla. És cert que Mestalla és un gran estadi amb molta història. La capacitat actual és prou i l'experiència per als aficionats és excel·lent. És un verdader desafiament reemplaçar a Mestalla. No obstant això, el Club té obligacions i hem començat les negociacions amb l'objectiu de complir amb els terminis estipulats. Estes obligacions es prenen seriosament per part de Meriton a pesar que este projecte existix des de fa més de deu anys. Percebem l'ansietat dels aficionats que es pregunten si després de més de deu anys el Club prendrà una decisió i es mudarà. Han passat per tantes propostes i promeses diferents. I estan decebuts. Hui el Valencia CF és segon classificat després d'11 partits. Mai en la seua història el València CF va anotar tants gols i va acumular tants punts després d'11 partits. València està feliç perquè l'equip està bé. Mateu, Marcelino i el seu equip han fet un treball increïble al fer d'este equip un equip seriós. Els jugadors, alguns dels quals han estat amb l'equip durant diversos anys, estan compromesos i volen barallar per este Club. Aplaudim a Mateu, a Marcelino i als jugadors pel que han fet. Mai oblidarem els nostres amics que ens han recolzat. Ells saben que Meriton va salvar este Club i aprecien que el Club haja sigut gestionat amb honestedat, per un canvi. Sempre recordarem a aquells que es van tornar contra nosaltres pensant que podrien debilitar-nos. Al contrari, els atacs a Meriton ens han fet més forts i millor preparats.

Per a concloure, m'agradaria recordar-los a tots que Peter Lim és propietari de Meriton i Meriton controla el València CF. L'objectiu de Meriton és assegurar-se de que el Club i els seus verdaders aficionats estiguen units i protegits. I junts protegim a l'entrenador i al seu equip.

se mudará. Han pasado por tantas propuestas y promesas diferentes. Y están decepcionados.

Hoy el Valencia CF es segundo clasificado después de 11 partidos. Nunca en su historia el Valencia CF anotó tantos goles y acumuló tantos puntos después de 11 partidos.

Valencia está feliz porque el equipo está bien. Mateu, Marcelino y su equipo han hecho un trabajo increíble al hacer de este equipo un equipo serio. Los jugadores, algunos de los cuales han estado con el equipo durante varios años, están comprometidos y quieren pelear por este Club. Aplaudimos a Mateu, a Marcelino y a los jugadores por lo que han hecho.

Nunca olvidaremos a nuestros amigos que nos han apoyado. Ellos saben que Meriton

PARTNERS