DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
16 Novembre de 2017

Disfruta dels avantatges de comprar el teu mòbil BLU en les Botigues Oficials del Valencia CF

Ja pots adquirir els teus mòbils BLU en les Botigues Oficials del Valencia CF i disfruta de premis en exclusiva.Podràs guanyar entrades per a assistir a Mestalla, aconseguir la camiseta del conjunt valencianista, presenciar una sessió d'entrenamiento...

Vols veure el Valencia CF - FC Barcelona de la mà de BLU? Compra un mòbil BLU abans de dimecres que ve 22 de novembre i participa en el sorteig de dos invitacions per a la zona de Tribuna. Ara comprar els seus models Grand XL LTE (disponible en negre, daurat i rosa) , R2 LTE, Studio J8 LTE, Life Max, Viu 5R i el Viu XL2 en les botigues oficials del club només t'aporta avantatges i, a partir de l'1 de desembre, també podràs comprar el model Viu 5 Mini. No desaprofites l'oportunitat!

BLU dissenya per a tu dispositius mòbils atractius i innovadors, lliures per a poder utilitzar amb qualsevol proveïdor de telefonia i a uns preus increïbles. BLU és una marca global que continua creixent a un gran ritme, com sobre la gespa ho està fent el Valencia CF. Ara et donem més facilitats i en les Botigues Oficials del club pots adquirir ja els teus nous terminals. Aprofita els avantatges i unix-te als dispositius mòbils del Valencia CF!

PARTNERS