DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
21 Novembre de 2017

Mestalla es vestirà de blanquinegre per aplaudir a l'equip

Amb un manto de milers i milers d'aplaudidors, de la mà de CaixaBank, el diumenge toca ambient de gala, de sorollosa passió pel VCF des del màxim respecte al rival

 

Mestalla es prepara per a viure una nit màgica. Este diumenge l'afició del Valencia CF té una cita especial, una autèntica festa del futbol entre els dos millors equips de LaLiga. Cara a cara Valencia CF i FC Barcelona, segon i primer classificat. Ningú se'l vol perdre. I tu també eres molt important.

Si algú es mereix un aplaudiment en LaLiga és el Valencia CF que, amb les seues nou victòries i tres empats, és l'únic que ha aconseguit mantindre-li el pols a l'intractable FC Barcelona de Valverde. Qui dóna més? Mestalla té un gran repte per davant, els aficionats són conscients que el seu paper serà decisiu, els futbolistes estan rebent la calor de la grada, però per a lluitar-li els tres punts al líder, també han d'entregar-se al màxim i el Club, de la mà de CaixaBank, repartirà 30.000 aplaudidors blanquinegres, un autèntic manto de color i soroll d'animació.

L'objectiu és que l'afició marque el primer gol quan els dos equips boten a la gespa i, guiats per la mascota blanquinegra, li donaran la benvinguda al València CF animant amb força amb els aplaudidores. La grada de Mestalla segur que marcarà el primer gol!

Feia temps que Mestalla no es preparava per a una cita tan especial com la d'este diumenge (20:45 hores), en la qual cosa serà el gran partit de la jornada de LaLiga, on l'intractable Valencia CF de Marcelino va a deixar-se la pell sobre la gespa i l'afició en la grada amb l'objectiu d'intentar guanyar. Els fonaments de Mestalla vibraran per a disfrutar de la festa del futbol, on la grada també juga, però amb un únic camí: aplaudint al seu equip, esportivitat i amb el màxim respecte, tant al rival com a la seua afició. Mestalla només vol respirar futbol.

PARTNERS