DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
22 Novembre de 2017

'L'afició ens dóna una espenta i això és importantíssim per a l'equip'

Este diumenge, el Valencia CF disfruta del partit més atractiu de LaLiga entre els dos primers classificats. Un partit especial, amb l'estadi de Mestalla abarrotat, també ho serà per a Martín Montoya, que va lluir l'elàstica blaugrana des de categoria benjamí fins a arribar al primer equip en 2011, amb el que va jugar fins a 2015. Són molts records, anècdotes i amics els que tindrà davant, però ara està disfrutant en el Valencia CF que, si aconseguira sumar els tres punts, s'acostaria a un punt del líder.

El lateral ha sigut el protagonista en VCFradio, en una entrevista en què va transmetre les ganes i la il·lusió que hi ha en el vestuari abans del gran dolc de LaLiga.

És el millor partit que pot veure's ara en LaLiga?

És un partit molt bonic, juguem dos equips que encara no sabem el que és perdre, que estem arriba... És un partit bonic de veure, molt disputat i tant els jugadors com els valencianistes tenim tots moltes ganes que siga el diumenge.

Se li pot clavar la dent al FC Barcelona?

Tenim ganes i, si pot ser, millor. Estem amb molta confiança, podem competir contra qualsevol equip sent un grup unit en el camp, perquè en 90 minuts poden succeir moltes coses.

És el millor moment per a rebre'ls?

Que Piqué estiga sancionat és una bona notícia, al no estar tampoc Mascherano, després està l'al·licient que ells juguen davant de la Juventus en Champions... és un cúmul de coses que estem contents.

Com se'ls pot fer mal?

Hem d'estar tots al cent per cent, defendre com un bloc, tindre una actitud de 10 i cal estar molt sòlid en defensa, sobretot.

Pot somiar l'afició?

Estem segons en LaLiga, hem aconseguit huit victòries seguides, l'equip està escandalosament bé, Mestalla es va a omplir, serà una caldera i sentirem el suport des del primer moment. Si guanyem estaríem a un punt, el nostre objectiu no és ser campió, però tenim molta il·lusió per estar dalt, treballem tots com a grup i tenim ambició.

Com es viu des de dins de l'autobús la recepció de l'afició?

Se't posen els pèls de punta, en el bus ja ho vivim contra el Sevilla FC, això per a un jugador és increïble, t'ompli per dins, et dóna forces i t'augmenten les ganes de començar el partit. És important que ens animen des del principi, perquè ens porta en volandas. Treballem per a intentar guanyar, però l'afició et dóna l'espenta i això és importantíssim per a l'equip.

Escolta l'entrevista completa en VCFradio!

PARTNERS