DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
24 Novembre de 2017

Sesderma, nou Premium Plus Partner del Valencia CF

La multinacional de dermocosmética, d'origen valencià, estarà present des del diumenge en la mànega de les equipaciones de joc del primer equip i firma per 2 temporades

El Valencia CF ha arribat a un acord amb Sesderma, multinacional de productes dermocosméticos, que es vincula al club durant els dos pròxims anys com a patrocinador Premium Plus. Amb esta aliança estratègica, les dos companyies intensificaran el seu programa d'internacionalització. En el partit d'este diumenge davant del FC Barcelona, el Valencia CF estrenarà en la seua camiseta el logo del seu nou patrocinador, que es lluirà en la mànega.

Amb presència en més de 60 països, Sesderma és un laboratori dedicat al desenrotllament i fabricació de productes dermocosméticos, especialitzat en I + D i nanotecnologia. A la multinacional valenciana i al Valencia CF els unixen valors com a internacionalització, esperit de creixement, innovació constant i un fort arrelament valencià. Amb esta aliança, Sesderma dóna un important pas més en el seu creixement i expansió mundial. Jorge Garcia, Responsable de Màrqueting del Valencia CF afirma que "es un orgull per al VCF la unió al programa de patrocini del Club d'una de les empreses valencianes de tan important creixement econòmic, especialització i esperit innovador".

Per a Diomedes Rosas, Director de Màrqueting de Sesderma, "la aliança amb el VCF representa un son aconseguit, el Club està alineat amb els valors de superació i esperit de creixement que treballem diàriament en la nostra companyia".

Sobre Sesderma

Sesderma és un laboratori espanyol amb més de 30 anys d'experiència fundat pel Doctor Gabriel Serrano, dedicat al desenrotllament i fabricació de productes dermocosméticos. Actualment, té presència en més de 60 països i està especialitzat en I+D i nanotecnologia. Els productes de Sesderma estan disponibles en farmàcies i parafarmàcies, metges dermatòlegs i ginecòlegs.

A més, Sesderma compta amb una altra divisió de productes i tractaments enfocada a professionals crida Mediderma, i que està especialitzada en el desenrotllament i venda de peelings químics, fillers, i tecnologia avançada en el camp de la dermatologia i estètica.


PARTNERS