DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
26 Novembre de 2017

L'energia de Jaume Ortí també espentarà per a buscar el triomf davant de l'intractable FC Barcelona

Tots els focus enfocaran a l'estadi de Mestalla, on s'enfronten els dos millors equips de LaLiga

"Solament es pot lluitar per ser segon", va dir amb ràbia Jaume Ortí fa uns anys, en ple enuig per un arbitratge patit en el Santiago Bernabéu. Eixa temporada... es va guanyar LaLiga. Este diumenge, el Valencia CF també s'enfronta al líder de LaLiga, el FC Barcelona, equip que amb la direcció d'Ernesto Valverde pareix intratable... però si estiguera Jaume amb nosaltres, en el seu interior pensaria que el Valencia CF pot ser el primer equip a guanyar-li. Per què no?

Serà un partit molt emotiu el que es visca en el Camp de Mestalla, segurament l'ingredient extra per a barallar per un baló si pareix que s'escapa, per a continuar creient en els moments de dificultat, amb eixa força i energia que Jaume Orti transmetia quan s'encreuava pel teu camí, quan et feia una abraada sincer i dos besos. El seu somriure no estarà en la llotja, on tant disfrutava, la seua força segur que està sobre la gespa. Serà un dolc complicat, però també ho era guanyar els títols que es van aconseguir en l'etapa de "Bonico" Ortí en la presidència. No hi ha millor homenatge possible que dedicar-li la victòria a l'expresident.

Tots els focus del futbol europeu enfocaran a Mestalla, els dos millors equips de LaLiga amb diferència, invictes i en un estat de forma brillant. En el vestuari hi ha molta il·lusió posada en este partit, un altre repte més en un camí que ha tornat la felicitat al valencianisme i el màxim respecte dels rivals. Que Leo Messi descansara en el dolc de Champions davant de la Juventus és un senyal inequívoc de què el Valencia CF s'ha convertit en un equip molt temut. Leo està en un excel·lent estat de forma, no hi ha un manual per a parar-li, però se li vol desactivar el major temps possible tractant que tinga el baló el menor temps possible.

Ningú es vol perdre este dolc, un partit amb molt gol, en el que s'enfronten els dos equips més golejadors de LaLiga. La dupla formada per Zaza (9 gols) i Rodrigo (7 gols) , amb Santi Mina en la recambra, amenaça al golejador Messi. Són molts els motius que, amb el potencial ofensiu dels dos equips, podrien preveer un partit amb molts gols, però arrere, els dos equips també li estan traient brillantor a les defenses. El FC Barcelona ha aconseguit mantindre la porteria a zero en huit dels 12 partits (a Mestalla no podran jugar Piqué i Mascherano) , per la seua banda, el Valencia CF ho ha fet en cinc dels seus sis partits disputats a Mestalla, que ja està guarnit.

Amb un ambient extraordinari, en un estadi on no cabrà un agulla de cap, i amb les absències de Murillo i Maksimovic per lesió, es vol disfrutar d'una nova nit màgica on Mestalla ha de continuar sent un fortí i, per què no, veure com el Valencia CF és capaç de ser el primer equip en esta lliga de derrotar al FC Barcelona. Amb l'equip, l'afició i l'energia positiva que sempre transmetia Jaume Ortí, l'equip valencianista vol estirar el seu inici de rècord.


PARTNERS