DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
30 Novembre de 2017

Rober torna un any després com se'n va anar, marcant gols

A Rober se li van posar els pèls de punta quan Marcelino se li va acostar a donar-li les últimes instruccions abans d'eixir al camp. Per fi! A l'alegria de tornar, li va voler posar la guinda marcant un gol amb què va esclatar d'alegria.

Ha passat més d'un any des que va patir una lesió de gravetat i era el dia en què va tornar a sentir-se futbolista. Només ell i la seua família són conscients de les hores treballant en soledat, en silenci per a tornar a ser el futbolista que va començar a brillar en l'elit. I si el dia que es va trencar el lligament creuat anterior i el col·lateral intern del seu genoll, davant d’Osasuna, va marcar un doblet, l'extrem del barri de Sant Bult va voler tornar marcant. Després de celebrar-ho amb els seus companys sobre la gespa, ràpidament va alçar els seus braços per a assenyalar la seua família. El gol era per a ells.

Santi Mina ja supera els gols que va marcar tota la temporada passada

La metamorfosi que ha patit el Valencia CF amb l'arribada de Marcelino l'estan vivint també els futbolistes que seguixen de l'exercici anterior i un d'ells és Santi Mina que, amb el doblet al Real Zaragoza, ja supera els gols que va marcar tota la temporada passada.

A pesar de només haver sigut titular en cinc dels 15 partits oficials, el davanter vigués està aprofitant al màxim les seues oportunitats i ja suma set gols, un més que l'exercici anterior. Encara queda molta temporada per davant i el següent repte que es marca el valencianista és igualar els seus millors registres com a professional, que són de la temporada 2014.15, quan vestint l'elàstica del Celta va aconseguir la xifra de nou gols.

Amb el Valencia CF, la seua millor temporada va ser la primera, quan va marcar huit gols en totes les competicions: 4 en LaLiga, 3 en UEFA Europa League i 1 en Copa.

PARTNERS