DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
03 Desembre de 2017

A pesar de la gespa, en Getafe l'equip va voler el baló i va patir 18 faltes

Va ser el partit amb més possessió del baló del València CF en tota LaLiga, acumulant el 67.6 per cent

A pesar que la gespa no estava en les condicions ideals perquè el Valencia CF practicara el seu futbol, sense ser una excusa per a justificar la derrota com va apuntar clarament el capità Dani Parejo, el conjunt dirigit des de la banda per Rubén Uría no va refusar a tindre el baló. En el Coliseum Alfonso Pérez, el Valencia CF va aconseguir tindre el 67.6 per cent de la possessió del baló, sent el partit que més ha tingut, curiosament coincidint amb la primera derrota de LaLiga.

Fins esta jornada 14, el Valencia CF tenia el seu millor registre en la jornada 11 de LaLiga, quan en el partit disputat a Mestalla davant del CD Leganés es va aconseguir el 58 per cent de la possessió. No és una estadística que el cos tècnic que lidera Marcelino considera fonamental per a guanyar els partits, com així va quedar reflectit amb la derrota.

El Getafe CF, l'equip amb més faltes de LaLiga

Un dels aspectes que va condicionar el partit i que a Rubén Uría li va sorprendre, va ser la duresa del partit. El Valencia CF tenia davant a l'equip que després de les primeres 13 jornades de LaLiga més faltes havia comés, amb 231, que contrasten amb les 188 realitzades pel conjunt valencianista. Este diumenge, els futbolistes valencianistes van rebre 18 faltes, encara que el rècord en un partit collverd esta temporada va ser de 23, amb les que van castigar al Real Madrid.

PARTNERS