DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - RVM

vs

Valencia CF vs Rayo Vallecano

24 Nov / 16:15 Jornada 13

Actualidad del Valencia C.F.
05 Desembre de 2017

El Valencia CF era el destí de Rodrigo des de 2004, encara que la seua primera parada va ser Vigo

Va fer una prova junt amb Thiago Alcántara, però que son pare iniciara un projecte d'escoles de futbol a Vigo va resultar determinant per a recalar en la pedrera del RC Celta

En 2004 Rodrigo Moreno es va posar per primera vegada la camiseta del Valencia CF, quan va acudir junt amb el seu cosí Thiago a la Ciutat Esportiva a realitzar una prova. Només tenia 13 anys i estava jugant en l'Ureca (Nigrán) -actualmente conegut com a Val Miñor- però en ment ja tenia el son de ser futbolista i va vindre a fer una prova.

També va provar en eixes dates amb el FC Barcelona i el RCD Espanyol, però va acabar encantat de l'equip valencianista, és més, no va dubtar a fotografiar-se amb algun dels futbolistes de la primera plantilla, com David Albelda. El seu destí estava clar, però en l'últim moment, son pare Adalberto Machado (elegant lateral del Flamengo en els anys 80) i Mazinho van decidir emprendre un projecte d'escoles de futbol en Vigo... i això va acabar sent determinant perquè entrara en l'escola del RC Celta.

Va seguir la seua formació en l'equip celeste, destacant en totes les categories fins que en 2009 va fitxar el Real Madrid. Vestint l'elàstica del conjunt vigués va viure moments inoblidables, com la temporada 2008.09, on van aconseguir la final de la Copa de Campions, que van perdre 0-2 en Almuñécar davant del FC Barcelona en el que jugava Martín Montoya. En Copa van caure enfront de l'Athletic Club. Només van perdre eixos dos partits en tota la temporada. D'aquell Celta que tant va brillar, en la plantilla actual seguix Hugo Maça, capità del conjunt celeste.

Va passar la primera oportunitat per a Rodrigo de ser valencianista, però el destí li anava a reservar una segona opció que ja no va deixar escapar, després de recalar en el Benfica després d'una cessió a Anglaterra, on va jugar amb el Bolton Wanderers. El 23 de juliol de 2014 va fitxar pel Valencia CF, on a poc a poc ha anat creixent fins a aconseguir ara la selecció absoluta. Cada vegada que s'enfronta al RC Celta, a Rodrigo li vénen molts records al capdavant de la seua infància, vesprades de molt fred en les que ell mai perdia el seu somriure, però ací ja tenia un gran olfacte golejador i un maneig de la seua cama esquerra que despertava molta admiració. Rodrigo s'ha fet major, però sobre la gespa continua sent vertical, ràpid i creant espais als seus companys amb un únic objectiu: el gol.


PARTNERS