DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
06 Desembre de 2017

Alta intensitat, concentració i moltes ganes per a recuperar la senda de la victòria

La sessió d'este dimecres s'ha caracteritzat per l'alt nivell d'intensitat, com així ho tenia programat el cos tècnic. Un dels trets d'este Valencia CF és precisament eixe, ser més intensos que el rival, i de cara al complicat partit d'este dissabte davant del RC Celta, els futbolistes són conscients que han de seguir el mateix camí, sense que l'últim partit en Getafe els creu dubtes.

Amb l'absència dels futbolistes lesionats, els tècnics han reforçat el grup amb diversos jugadors del VCF Mestalla, i han realitzat un partit on es van exterioritzar les ganes que hi ha per enfrontar-se al conjunt vigués i barallar per aconseguir la victòria. Després es van dividir en diversos equips, per a realitzar breus partits en reduïdes dimensions. Els seus rostres de concentració a cada una de les indicacions dels tècnics reflectixen la importància de polir els errors de l'últim partit, perquè este Valencia CF de rècord, vol continuar creixent.

D'altra banda, el defensa Ezequiel Garay ha eixit a la gespa a realitzar treball específic amb baló, en tot moment davall l'atenta mirada dels metges del club.

Una representació del Maccabi Tel-Aviv, que este dijous s'enfronta al Vila-real CF en partit de la UEFA Europa League, va seguir atentament la sessió de treball.

PARTNERS