DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
07 Desembre de 2017

"Nostra intenció és guanyar al Celta donant el màxim nivell"

El tècnic afirma que està molt orgullós d'esta plantilla, que està segona en LaLiga

Marcelino García Toral va comparéixer este dijous davant dels mitjans de comunicació abans del partit ant el Celta a Mestalla i va afirmar que "va a ser un partit prou dinàmic, complicat, perquè el Celta és un bon equip, vertical i precís quan té el baló, que pressiona molt, i que ens va a exigir concentració màxima durant els noranta minuts. Ve d'empatar davant del Barcelona, amb bons resultats anteriors i, per eixe motiu, serà un rival que ens va a exigir el màxim nivell".

D'allò que s'ha succeït en l'última jornada preferix passar pàgina. "Quan jugues un partit passen tres resultats. Vam perdre en Getafe, potser no ho meresquérem, però tampoc vam fer els mèrits suficients per a guanyar. Ara ens toca analitzar eixa derrota per a no cometre eixos errors i millorar en totes les facetes del joc. Hem tardat catorze jornades a perdre, i ara amb la nostra afició vull tornar a la senda de la victòria. La derrota ja és passat, ara només pensem en el pròxim partit, en una final, ho afrontem amb la mateixa idea. Juguem a Mestalla i tractarem de generar el joc perquè l'afició ens continue recolzant com sempre. El nostre objectiu sempre és el mateix, guanyar passe el que passe en el partit anterior".

Sobre el mercat d'hivern i tots els noms que apareixen relacionats amb el Valencia CF, Marcelino va explicar que "a mi no m'influïx el que es diga, i crec que als jugadors tampoc. Per a mi el prioritari és el treball de setmana i, després, el partit. Després el que succeïsca quant a fitxatges ho veurem en el seu moment. La nostra atenció és ara la competició i no ens anem a distraure en coses que ara tenen un paper secundari"

L'entrenador del Valencia CF insistix una vegada i una altra en el seu missatge. "Estem orgullosos de la plantilla que tenim, eixe és el sentiment del cos tècnic. Pense en els jugadors que tenim, a recuperar els lesionats, i a preparar un equip per a guanyar el pròxim partit. Això dels fitxatges és un objectiu secundari. Estem segons, amb un joc molt bo, amb un treball intens dia rere dia, i no perdré ara temps en això. L'important són estos jugadors que ens estan fent disfrutar, en una dinàmica oposada a la del Valencia CF de les últimes temporades. No estic pendent d'altres coses. Intent en la mesura que es puga, dins de la meua parcel·la, ser el més precís possible en el meu treball i dedicar-me al futbolístic".

Del present i futur de l'equip Marcelino va matisar que "no sóc endeví, no sé si amb esta plantilla o amb l'arribada de nous jugadors seguirem dalt tota la temporada. Depén de lesions, de moltes facetes, és difícil fer eixa valoració. La nostra intenció és guanyar al Celta donant el màxim nivell. El més important després serà pensar en l'Eibar. Eixe és el camí i no ens volem apartar d'eixe camí. No sé què va a pasar". En l'estrictament esportiu Marcelino va afirmar que "Garay és baixa per al pròxim partit. Carlos Soler tenia molèsties d'un colp del partit de diumenge passat, però ha entrenat bé durant la setmana, per la qual cosa si demà no passa res estarà disponible davant del Celta".

PARTNERS