DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
14 Desembre de 2017

El repte de Vezo i Nacho Gil amb Escoles Cor Blanquinegre

Els dos futbolistes, padrins de les dos Escoles de la Fundació Valencia CF


 

Els alumnes de l'Escola COR Blanquinegre del CEIP Joan XXIII, en Torrent, i de l'Escola del CP IVAF-Luis Fortich, en Valencia, acudiren a la Ciutat Esportiva Valencia CF per a disfrutar d'un entrenament en la mateixa i per a conèixer en primera persona als jugadors Vezo i Nacho Gil, padrins des d'eixe moment d'una i altra Escola, respectivament. Els estudiants, acompanyats pels responsables dels centres, "entrevistaren" als futbolistes, que els van firmar balons i camisetes; i uns i uns altres treballaren en equip en un repte de tocs de baló. El que importava no era guanyar, sinò disfrutar del moment.

La Fundació Valencia CF, amb la col·laboració de l'Associació Futbolistes Valencia CF, va posar en marxa en octubre de 2015 la iniciativa Escoles COR Blanquinegre, una acció de responsabilitat social corporativa dirigida al professorat de determinats centres escolars i d'atenció a menors, ubicats en barris de Valencia i localitats de la provincia amb un context social complicat. Actualment, funcionen 21 Escoles COR Blanquinegre.

Des d'eixe moment, amb entrenaments setmanals amb un marcat perfil educatiu, la Fundació ha volgut posar al Valencia CF a disposició dels responsables com a ferrament formativa, social i esportiva per a incentivar a prop de 500 joves en el seu dia a dia i ajudar-los en el seu progrés personal, estudiantil i comunitari.

Fotografies de Juan Catalán

PARTNERS