DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
14 Desembre de 2017

"Vulll donar-li les gràcies a l'afició pel seu gran recolzament"

Mateu Alemany va repassar l'actualitat del Valencia CF


 

El director general del Valencia CF, Mateu Alemany, va comparèixes este dijous al Media Center de laCiutat Esportiva de Paterna per a repassar, a preguntes dels mitjans de comunicació, l'actualitat del club de Mestalla.

Més aficionats a Mestalla

Hi ha hagut dos canvis fundamentals. L'afició torna a assistir a Mestalla i sentir-se identificada amb el compromís de l'equip. La institució es veu molt més estable a partir de que els aficionats són feliços i l'equip nota i percep eixa connexió amb la graderia. "Em pareix fonamentals i uns dels objectius que s'estan acomplint. Des d'ací vull donar les gràcies a l'afifició per com ens està ajudant i com recolza als jugadors".

Mercat d'hivern

“El club té obligació d'estar en el mercat i és lógic que apareixquen noms, cridades, consultes, interessos,... En el mercat de desembre hi ha aspectes que no són clars, nosaltres no plantejarem la entrada de cap futbolista sense una visió a llarg termini, no per a només sis mesos. Si això succeïx, seria anticipar el treball del pròxim estiu. Ho tenim clar la secretaria tècnica, l'entrenador i jo. Estem molt contents amb el que tenim i no és fàcil millorar o igualar el nivell d'esta plantilla. No tenim cap urgència, és possible que ens quedem com estem que no està gens malament, i és possible que hi haja algun fitxatge. Sense oblidar la nostra cantera, en la que el míster confia tant. Vull felicitar a l'equip i cos tècnic pel treball, implicació i compromís. Jugarà millor, pitjor, empatem, guanyem i perdem, però tots donen el màxim del seu rendiment. I això és una satisfacció i mereix ser reconegut. És veritat que el mes de gener està molt carregat de partits, amb Lliga i Copa, però este equip ha demostrat el seu potencial fins ara. El mercat d'hivern, per la meua experiència, no sempre és positiu. Repetixc, no tenim necessitat ni urgència"

Mercado d'estiu

Kondogbia: Tenim una opció de compra pactada ja en el seu dia amb l'Inter de Milà amb la forma de pagament, en el cas de que el Valencia CF vullguera acomplir-la. El propi jugador va pactar també amb el Valencia CF les condicions d'eixe nou contracte amb el club. És un tema nigat i serà voluntat del Valencia CF prendre una decissió, crec que pel mes de Maig. Per aixe motiu, no hi ha pressa.

Andreas Pereira: El seu futur depén del Manchester United i no tinc notícies de que en gener puga tornar allí. Estem molt contents amb ell.

Guedes: Encara té set messos per davant en el Valencia CF i estem molt contents amb ell. Hi haurà que vore què passarà amb ell quan arribe l'estiu, però encara no s'ha decidit res.

Rober Ibáñez: Estem parlant des de fa temps amb els seus agents, ja que es tracte d'un jugador que deu jugar més minuts, que ve d'una lesió i que necessita continuïtat. L'objectiu ara és buscar una solució esportiva que siga bona per a ell. Prima allò personal sobre allò esportiu.

Ferran Torres: Está entrenant amb el primer equip i juga en el filial si no està convocat amb el primer equip. S'ha de vore la seua evolució i esperar do con el primer equipo y juega en el filial si no está convocado con el primer equipo. Hay que ver su evolución y esperar esdeveniments.

José Luis Gayà: És un dels capitans, un jugador molt important per al club a nivell personal i esportiu, molt implicat en el projecte i molt volgut ací. Espere que estiga molt de temps amb nosaltres.

Nou estadi

Tot seguix igual, s'han iniciat els tràmits per a ajustar les llicències urbanístiques a la modificació del projecte inicial. Són tràmits lents i no hi ha novetat respecte d'això

Horaris de LaLiga

Hui en dia els horaris s'ajusten a les televisions que paguen un dineral als clubs i els ajusten a les seues audiències. Si volem cobrar eixos diners de televisió no podem queixar-nos. A mi m'agradaria jugar sempre diumenges a les cinc, però els ingressos dels clubs, majoritàriament, vénen de la televisió. No hi ha res contra el València CF. Tots els clubs es queixen, és complicat acontentar a tots. Hi ha equips de l'Europa League que juguen el dijous, arriben molt tard, i després juguen el diumenge a les 12 hores. I es queixen també. Desgraciadament, la gent s'ha d'adaptar a estos nous horaris. Un dissabte d'hivern a les nou de la nit també és un mal horari.

VCF Femení

El grau d'implicació del València CF és màxim. Parlar i criticar és gratis. Quan es posen les xifres i es veuen, sí es veu la implicació. L'aposta del València CF està damunt de la taula. Quan va haver-hi eixe comunicat de les Corts vam contestar per escrit i no he vist cap aclariment al respecte. La nostra aposta és incontestable en el present i futur.

VCF Mestalla

Estem molt contents amb Miguel Grau. Pensem en un entrenador de la casa, amb aspectes formatius de la Academia VCF y ell està acomplint molt bé la seua tasca.

Objectius del VCF

Per història no renunciem a res. Però la nostra gran meta és l'Eibar, que serà un partit extremadament complicat, dels més difícils de l'any. Eixe és l'horitzó que tenim. Eixe és el plantejament de Marcelino, anar dia a dia, partit a partit.

PARTNERS