DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
15 Desembre de 2017

Anil Murthy, amb l'Associació de Futbolistes en el dinar de Nadal

El president del club posa en valor la labor de l'Associació, abans de recordar als presents que "la història d'este club està viva i orgullosa del seu passat"

El president del club, Anil Murthy, ha acudit aquest divendres al tradicional dinar de Nadal amb l'Associació de Futbolistes València CF, on s'han donat cita més de cent ex-jugadors de l'entitat. En primer lloc, Murthy va voler  enviar una forta abraçada a Pepe Vaello, convalescent per malaltia, i al qual el president del Valencia CF desitja una ràpida recuperació, perquè "també és història viva del Valencia CF, com tots vosaltres, que heu anat construint la història del club ".

A continuació, el mandatari valencianista va voler ressaltar el paper que té l'Associació, amb la qual es treballa de manera constructiva "perquè ens ajude a que el centenari siga també un gran reconeixement a tots els que heu sumat per fer un club tan gran. La tasca de l'Associació, que vull posar en valor, ha de ser cuidar i reconéixer com es mereixen als que han donat tants anys d'esforç pel club ".

Acompanyat pel president de l'Associació, Fernando Giner, Anil Murthy va recordar que "el Valencia CF sempre vos dóna la mà, vos escolta i respecta molt per tot el que heu sigut i seguiu sent. Vore-vosjunts és una forta indicació que la història d'aquest club està viva i orgullosa del seu passat. Esta és la base perquè ajudeu al vostre club a construir un futur, tant de bo, encara millor ". Per a finalitzar, el president de l'entitat valencianista va desitjar unes bones festes i un any 2018 carregat de "salut i bons resultats".

Fernando Giner, abans de realitzar el brindis, va agrair la presència d'Anil Murthy en el dinar de l'Associació, que en la seua directiva té a dos futbolistes del primer equip, com José Luis Gayà i Jaume Doménech.

PARTNERS