DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
27 Desembre de 2017

Anil Murthy: "Estem en el bon camí; l'objectiu a mitjà i llarg termini és acabar sempre dalt"

Anil Murthy, que va assumir la presidència del Valencia CF l'1 de juliol, repassa en VCFplay, quasi sis mesos després, els canvis implantats en el club, així com les expectatives del projecte ambiciós que dirigix en totes les àrees. A pesar dels dos últims entropessons esportius, en el seu balanç anual, el president és "optimista" i destaca els "canvis importants" introduïts en el VCF "per a rectificar el camí" i que han permés acabar 2017 en el tercer lloc de LaLiga. Enfortir i "renovar" la relació amb els aficionats valencianistes, directa i sense intermediaris, és un altre dels pilars d'un projecte que aposta per l'Acadèmia, la sostenibilitat i la modernització en tots els seus àmbits.

Missatge per a l'afició.

Parlarem tots els dies amb els aficionats, compartir amb ells el que fem dia a dia. És el camí que seguirem. A l'afició vull dir-li que confie en este club, que estem treballant per a millorar i donar-li alegries.

Mestalla, en comunió amb equip i entrenador.

Patim, discutim, podem fallar un dia, però estem tots junts recolzant a l'equip i a l'entrenador i això és quelcom molt important. Mai més vull veure imatges com les de la temporada passada.

Filosofia i funcionament del club.

En general, esperem reforçar l'orgull d'este club, que es faça respectar i tinga veu pròpia. (...) La sintonia a tots els nivells dins del club és exelente, també en les grans decisions amb el màxim accionista.

Finestra de mercat d'altes i baixes.

Estem treballant en el mercat d'hivern per a reforçar l'equip, però no fitxar per fitxar i sempre amb la vista a llarg termini.

Objectiu esportiu a llarg termini.

Estem en el bon camí; l'objectiu a mitjà i llarg termini és acabar sempre dalt, sent un club sostenible.

L'Acadèmia VCF, fonamental

L'Acadèmia és el futur d'este club, tenim talents molt bons, hui l'Acadèmia és molt fort, en la primera plantilla tenim valencians protagonistes com Carlos Soler, Lat, Gayà, Nacho Vidal, Nacho Gil... ara Ferran Torres. Hem d'apostar més per l'Acadèmia.


Veja l'entrevista completa en VCF Play.

PARTNERS