DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
01 Gener de 2018

El primer repte de 2018: la Copa del Rei

Es van a complir deu anys de l'últim títol i Marcelino aposta per lluitar la Copa

"Per al Valencia CF és una il·lusió i una obligació lluitar per la Copa. És el que ens exigix l'afició i la història de l'equip". Missatge clar el que va llançar a mitjan octubre l'entrenador valencianista, Marcelino García, que els seus futbolistes han interioritzat. I la segona parada del torneig els porta al dolc enfront de la UD Las Palmas. I, com va dir Marcelino, Jaume Doménech serà el porter titular.

La Copa del Rei és el primer repte del Valencia CF en este inici de 2018, van a complir-se deu anys de l'últim títol conquistat pel club, curiosament els mateixos que porta el capità Jaume sense alçar un trofeu, després de proclamar-se en 2008 campió de la lliga juvenil. Des de llavors, el porter i el Valencia CF no s'han abraçat a cap títol, una motivació extra tant per a Jaume com per als seus companys per a lluitar per la Copa del Rei que el dimecres 3 viu el seu primer dolc dels octaus de final.

El porter nascut a Almenara es va estrenar en esta competició el 10 de febrer de 2016, en el partit de tornada de les semifinals enfront del FC Barcelona a Mestalla que va acabar empat a u. La temporada passada va disputar les dos eliminatòries enfront del CD Leganés i Celta de Vigo, quan van caure eliminats en els octaus de final, però tant Jaume com la resta de companys volen escriure una història ben diferent de la dels últims anys en el torneig en 2018. Des del màxim respecte, la humilitat i el treball, el Valencia CF vol barallar este títol i el segon rival que s'encreua en el camí és la UD Les Palmas... amb Jaume en la formació titular.

PARTNERS