DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
02 Gener de 2018

Andreas: “La Copa és una oportunitat que tenim de guanyar un trofeu"

El futbolista es retroba amb Paco Jémez, el tècnic que el va fer debutar en LaLiga

 

Hi ha moments que marquen a un futbolista, tècnics que sempre recorda perquè li marquen en la seua carrera i per Andreas, un d'ells és Paco Jémez. El va fer debutar a Las Palmas i, com reconeix VCFplay, "va ser un record especial. Tinc la samarreta d'aquell partit guardada al costat de les que canvie amb altres jugadors i sempre tindré este partit en la meua memòria ". Va ser poc de temps el que van compartir al vestidor, sis jornades, però suficient perquè Andreas tinga un gran record de l'actual entrenador de la UD Las Palmas.

Què suposa retrobar-se amb Paco Jémez?

Per a mi és especial jugar i tornar a vore a l'entrenador que em va portar al Granada. És molt bon entrenador, vol sempre eixir jugant des de darrere i també m'agrada com és com a persona, ho farà bé a la UD Las Palmas.

És tan exigent com sembla?

Sí, vol que els jugadors facen perfecte fins als mínims detalls.

Hi ha moltes diferències amb Marcelino?

Hi ha diferències, però són dos entrenadors que exigeixen molt. Cada un té una forma d'idea de joc diferent, però els dos volen que els jugadors ho facen tot bé i són molt professionals.

En quin aspecte el va incidir que millorares?

Quan parlava amb mi em deia que havia de marcar gols i donar assistències, em va anar bé. Seguisc escoltant a les persones que saben molt de futbol i intente fer-ho el millor.

El València CF afronta la Copa del Rei amb molta il·lusió.

Pense que és una oportunitat de guanyar un trofeu, està més a prop i amb menys partits podem assolir-lo. Al mateix temps, és més difícil perquè si perds un partit estàs fora, però hem d'entrar al partit amb molta intensitat, amb la confiança que podem fer-ho molt bé.

¿Pot ser més perillós el rival pel canvi d'entrenador?

Pot canviar i que el jugador estiga una miqueta més centrat per fer-ho bé, però estem preparats i entrenant fort. Estem il·lusionats amb començar l'any guanyant.

Entre l'equip i la seua afició s'ha creat una gran comunió.

Sí que és important, sentim molta confiança en l'afició. Estem molt feliços i en l'últim partit de Laliga davant del Villarreal CF vam tindre mala sort, si juguem així els resultats vindran i anem a triomfar.

PARTNERS