DIES
HRS
MIN
SEG

BSC - VCF

vs

Young Boys vs Valencia CF

23 Oct / 18:55 Jornada 3

Actualidad del Valencia C.F.
02 Gener de 2018

"Tenim il·lusió i moltes esperances posades en la Copa"

Rubén Uría, segon entrenador del Valencia CF, ha comparegut en el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna per a respondre a les preguntes dels representants dels mitjans de comunicació.

Com es troba Marcelino?

Va evolucionant de l'esglai tan gran que va arribar, esperem que s'incorpore en els pròxims dies a la rutina diària. Parlem un parell de vegades al dia i es troba prou animat ja.

Torna la Copa del Rei, Marcelino va dir que vol arribar el més lluny possible en este torneig.L'equip està preparat per a afrontar les dos competicions i no abaixar el ritme en Lliga?

Eixa és la nostra intenció, les nostres ganes i il·lusió. Estem il·lusionats a continuar avançant en la Copa, tenim moltes esperances. Anirem pas a pas, la convocatòria serà d'un equip capacitat per a traure un bon resultat, i en el futur no sabem com aniran arribant els partits, però tenim molta il·lusió per continuar avançant. Estem capacitats per a seguir en les dos competicions.

Què rival espera després de l'arribada de Paco Jémez?

Ha entrat un fitxatge en la llista, però el canvi d'entrenador els va a donar eixe plus d'intensitat, de voler agradar al nou tècnic i hem d'estar preparats. El viatge i l'horari és diferent d'allò més habitual, però estem preparats per a afrontar el compromís, tenint en compte que és un partit de 180 minuts.

Al gener hi ha Lliga i Copa, Està l'equip preparat o es va a reservar a algun jugador?

No reservarem res, hi ha dos jugadors que no poden jugar el diumenge per sanció i seran titulars, però no pensem en el Girona FC. Volem traure un resultat positiu, si pot ser la victòria millor, amb eixa il·lusió anem. Només pensem en l'eliminatòria de Copa contra la UD Las Palmas.

PARTNERS