DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - TSV

vs

Valencia CF vs Bayer 04 Leverkusen

11 Ago / 21:30 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
04 Gener de 2018

Vietto: “Tenia moltes ganes de vindre al Valencia CF”

Luciano Vietto s'ha convertit en nou jugador del Valencia CF fins al 30 de juny de 2018, on jugarà en qualitat de cedit pel Club Atlético de Madrid. El futbolista, en declaracions a VCFplay, s'ha mostrat molt satisfet per l'acord: "Per sort ja puc dir que sóc jugador del Valencia CF, estic molt content d'estar ací i tenia moltes ganes de vindre a un club com el Valencia CF ".

El futbolista va entrenar este dijous per primera vegada amb els seus companys i arriba disposat a "aportar coses a l'equip a la davantera". Marcelino el coneix molt bé i com reconeix Vietto, "la seva cridada va ser important, parlàrem una miqueta de tot, no només de futbol i això és molt important per a mi quan s'interessa també per la teua vida. El conec molt bé, sé com treballa i ell em coneix a mi, estic molt content de tornar a treballar amb ell ".

A partir d'ara, ja lluint l'elàstica valencianista, el davanter argentí va a ser un més de l'equip i arriba amb moltes "ganes de treballar. Tant de bo, jun a l'equip puguem concretar els objectius ". Luciano Vietto ja és un més.

PARTNERS