DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
07 Gener de 2018

Mestalla s'enamora d'Guedes

Quan té la pilota és sinònim de perill, sent el futbolista de la plantilla que menys minuts necessita per generar una ocasió de gol

Hi ha futbolistes que il·lusionen, com està fent el Valencia CF està temporada amb uns registres espectaculars. I l'afició valencianista s'ha enamorat d'Guedes. Li consideren un futbolista diferent, ràpid, amb una qualitat exquisida, explosiu, intel·ligent en els seus moviments, valent per afrontar duels d'un contra un, amb gol... faltaria espai per enumerar totes les virtuts d'un jugador que va camí d'aconseguir els seus millors registres com a futbolista professional. Al Valencia CF se sent feliç i, com ell mateix reconeix públicament, està vivint una lluna de mel a València.

Amb llibertat de moviments, Mestalla es va posar en peu quan el futbolista portuguès va deixar enrere a Maffeo abans de donar l'última passada amb potència, que va desviar Ramalho al fons de la xarxa. "El seu" gol, ho va forçar encara que no va marcar, va ser el primer pas per aconseguir la primera remuntada de la temporada. Cada vegada que Guedes atreu la pilota saben que és capaç de fer una cosa màgica sobre la gespa, pot anar-se'n del seu marcador amb velocitat, optar per un detall tècnic capaç de deixar bocabadats a tots ... sempre aportant solucions en benefici de l'equip. Guedes és un futbolista que emociona a la gent que acudix a Mestalla, però no són només sensacions, les seues estadístiques reflecteixen la importància que té per a l'equip, sent el futbolista que menys minuts necessita per generar una ocasió de gol.

En el que va d'Laliga ha generat 25 ocasions, només superat per Parejo, que suma 36 en l'inici de campionat, tot i que el capità necessita més minuts per crear aquesta acció de perill, 42 minuts pels 39 que necessita el portuguès. Fins ara, tenint en compte que Guedes ha jugat 14 partits de Laliga, ha tingut influència directa en nou gols de l'equip, gràcies als seus cinc assistències de gol, tres gols i el que va forçar aquest dissabte en pròpia porta. Després de la seua exhibició davant el Sevilla FC, quan va marcar dos gols després de cinc rematades i va generar cinc ocasions de gol, davant del Girona FC va tornar a ser determinant amb els seus tres rematades i tres ocasions generades, participant molt en el joc del seu equip amb 50 passades.

Guedes va camí de segellar la seua millor temporada com a professional, està feliç i la grada de Mestalla l'adora. "Em senc molt bé dins del camp, després de l'operació vaig sentir un poc de por perquè tenia un cargol, però ja s'ha anat del meu cap", va afirmar després del partit. Sobre la gespa, el futbolista percep aquest afecte, com va reconèixer en una entrevista a A Bola: "Quan la gent coreja el meu nom has de mantindre el nivell molt alt i treballar dia a dia per seguir tenint el suport de l'afició". A l'afició de Mestalla ja la té a la butxaca.

PARTNERS